Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-24, 17:11   #1402
NelluSiIa
Raczkowanie

Dot.: Zapuszczanie włosów

Cytat:
Napisane przez Nolley Pokaż wiadomość
zawsze możesz nałożyć olej tylko na długość, związać w ciasny koczek i nikt nie zauważy, że masz olej, bo przecież włosy u nasady będziesz miała suche

Poczekaj czyli mam włosy ponizej gumki naolejować a nastepnie zrobic koka? wiem że cięzko kapująca jestem dzisiaj ale głowa mnie boli

a tu jeszcze mój jeden ból ... włosy jeszcze 3 miesiace temu sie mi kruszły ale już przestały od 3 miesiecy rosną boję się że jeśli zrobie im ciasny kok to się połamią...

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtti91 Pokaż wiadomość
a myslalam ,że tylko ja jestem uzależniona od włosków
dobrze ,że nie jestem sama
a teraz jakie masz?

jaki olej boja nie w temacie

nie mierzyłam wiesz staram się tego nie robić bo coraz bardziej bede fiksować rosną jak rosną jak zobacze naprawde wielką różnicę to zmierzę i się wtedy pochwalę moge tyle powiedzieć że grzywka mi rośnie jak szalona

-olej kokosowy(najlepszy)
-olej z pestek winogron
-olej z oliwek
-olej lniany
-olej z ogrzechów włoskich
-olej rycynowy
sa wiele wiele innych jeszcze olei ale mysle ze kazdy ty bardziej ma na mysli kokosowy rycynowy z pestek winogron

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez brzydkie Pokaż wiadomość
40 cm to dla mnie marzenie
moja siostar tez prawie nic nie stosuje a rosna jej szalenie.a mi sie łamią non stop.
zastanawia mnie przedluzanie ...musiabym sciac jakes 5 cm zeby wyrownac je do clip -in ...ale moje wlosy nie są ani proste ani krecone sa dosc geste.I nie wiem czy by sie nie wyroznialy za bardzo..pozatym musialabtym ufarbowac a wolalabym moih chorych wlosow nie obciazac ...zwlaszcza ze tez lubie swoj kolor wlosow.

moze tez kupie szampon bambino

a jaką masz teraz długość włosów ? jak się łamią to olej nałoż i po kłopocie mi się łamały włosy od 3 miesiecy stosuje naokraglo oleje i już mi się nie kruszą szampon babydream ponoc jest dobry

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtti91 Pokaż wiadomość
jak chcesz je ruszyc to nakładajn olejek rycynowy
mi to nawet po nim rzesy rosna expreso

mi tez rzesy zaczeły rosnąc po tym oleju i paznokci stan sie zmienil

Edytowane przez NelluSiIa
Czas edycji: 2011-03-24 o 17:03
NelluSiIa jest offline Zgłoś do moderatora