2011-03-25, 08:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Asiulek - weź dorwij katalog Duluxa ( a chciało mi się napisać Durexa)  - katalogi są np. przy farbach w Casto - tam są świetne te aranżacje. Uwielbiam brązy, beże - takie ciepłe czekoladowo - karmelowe kolory. Ale wydaje mi się, że masz rację i ciemna kanapa będzie się zlewała z ciemnym tłem.
|

cała Ty... 
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa
ale wam fajnie  nam nikt nie pomaga dosłownie  moja mama zawsze coś kupowała a przedewszystkim pieluchy mieliśmy zapewnione na cały miesiąc  a od paru miesięcy nie kupuje nic  nawet byłam w niedziele we wrocku w CH kupowałam letnie rzeczy dla Maćka i też nie kupiła nic nawet głupiej koszulki za 15 zł  nie wiem dlaczego , czy coś sie stało, przeciez ma dosyć dużą emeryture  sama nie wiem  a nie będę pytać bo głupio taki temat podejmować "dlaczego nie kupujesz juz pieluch dla Maciusia" ogólnie jest mi przykro no ale takie jest życie, musimy radzić sobie sami  a teściowie to temt zamknięty nie chce od nich nic kompletnie zresztą i tak nigdy nam nie pomagali nic nie kupowalni Maćkowi nawet za złotówkę
|
No fajnie mieć taką pomoc. Jakie to odciążenie finansowe. My niestety tez musimy sobie radzić raczej sami. Choć nie powiem, moja mama na tyle na ile ja stać pomaga. Sa to małe rzeczy ale ja to doceniam. Pracuje w sklepie gdzie ma ubranka miedzy innymi Marcinkowskiego i własnie rzeczy typu bodziaki, skarpety itp mam od niej raz na jakiś czas. Poza tym robi mi paczki (dzis ma jedna przyjść) z ciuszkami z lumpka dla malej. Ot, tyle moze nam pomóc. Natomiast rodzice tż "mogą" jeszcze mniej bo ledwo sami ciągną ale pomagają nam w inny sposób- zapraszają na obiady, małej tez zawsze gotuja obiadki... no i słuzą zawsze pomocą... także ja to doceniam...
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------
darusia- własnie boję się, ze sobie zrobi krzywdę bo ona jest w takiej furii w takich nerwach ze wszystko chce gryźć, nawet siebie... nie panuje nad soba i może sobie zrobic krzywdę- np. odgiąc sie do tylu siedząc i walnąc glową w podlogę z calą silą... a ja nie mam dywanow... takze chyba pozostaje jej łozeczko... tam ma miękkie ochraniacze na całej wysokosci i dlugości..
|
|