Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-25, 10:36   #3485
la'Mbria
Zakorzenienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
to na co w końcu jest ten koperek, bo już zglupiałam..
mój ja poleży nabrzuszku/pośpi to się uspokaja, ale jak sie obudzi to dalej to samo..
już nie wiem o co chodzi... niby szuka piersi i wyje że głodny,jak go przystawiam to possie maqx 10 sekund i się szarpie, wypluwa znowu łapie sutka wyrywa..i tak w ciągu dnia, w nocy śpi ślicznieręce opadają..
Koper włoski jest na wzdęcia- pomaga pod dwoma warunkami:
-pić zawsze z rana, przed jedzeniem (dotyczy dorosłych) - jeśli ty będziesz pić to przedostanie się z pokarmem i na pewno trochę pomoże na gazy- mały będzie puszczał bączki ale ty tez...
-druga rzecz- pomaga herbatka z OWOCU kopru włoskiego a nie z całych łodyżek

możesz tez przepajać małego rozcieńczoną herbatką- ja tak robię jak jest naprawdę kiepsko, albo jak wprowadzę do swojego menu coś nowego i nie wiem jak na młodego zadziała.
Daję do butelki kilka łyżeczek naparu z kopru (może być posłodzony miodem albo glukozą, albo zupełnie niesłodki) i dolewam 2 razy więcej wody. Cieplutkie młody chętnie wypija ale jakie potem pierdki sadzi- masakra

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora