Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 11:50   #2904
tajka88
Zakorzenienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość
traicionera nie mysle zeby po takim dystansie cos tam bylo negatywnego/jakies radioakt. czasteczki/ ale wole powiedziec
Dziewczyny ten moj wczorajszy beszamel wyszedł taki pyszny,ze az zapiekanke smietanka zalalam ;-/ nie wiem gdzie ja blad robie wrrrrr
Ja robilam beszamel 2 dni temu, tlyko ze ja robie taki ulatwiony, byl przepyszny
rozpuszczasz maselko i dosypujesz powoli make az taka konsystencja piasku sie zrobi, chwilke potrzymac na ogniu zeby maka sie ugotowala. Podgrzewasz mleko, dodajesz zaczyn z maki i masla, blendujesz. Ja dodaje soli, pieprzu, vegety, jakis zolek i tyle. Nie trzeba dodawac galki itp zeby byl to beszamel. Taki troche oklamany lepszy. Jak juz mowilam moj TZ jest kucharzem hehe.

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
ja mam gina dokładnie pod blokiem, tak ze widzę przychodnie przez okno, wiec mam nadzieje, ze się nie napromieniuje jakoś.

a co do tycia, to mi jeszcze 2 kg przybyło, ale wiem, ze to woda, bo to akurat wtedy, jak mi te nogi tak napuchły, a jem mało, bo nie mam ochoty specjalnie
Co do tycia to ja ostatnio wazylam sie z 2 tygodnie temu i bylo 11kg na plusie... teraz juz sie nie waze... bo sie boje , wole zyc w niewiedzy

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Tajka, ja obstawiam wciąż 1 kwietnia u siebie.
Co do wywoływania, to z tego, co widziałam, u mnie w szpitalu stawiają na naturę raczej i myślę, ze na sile mi nie będą wywoływać, jeśli wszystko będzie ok i nie przekroczę jakiegoś zdroworozsądkowego terminu.
Jakby byl 1 kwietnia byloby super, bo wtedy miaalbym 2 tygodnie bez mamy w domu tlyko z TZtem:P... chociaz do 1 kwietnia jeszcze czasu i czasu...

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora