Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-25, 12:37   #1175
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Jejku, Pietrusiu, jak Ty to zrobiłaś? Daj jakieś rady bo moja mała mnie wykańcza z tym nocnym jedzeniem... Nawet i dwie butle w ciągu nocy wypije i nie da się absolutnie oszukać żadnymi herbatkami czy wodą... A dzisiaj to już w ogóle było w nocy szaleństwo... Milion pobudek i wyglądam i czuję się tak Głowa mi pęka
:
Kochana sama mi sie przestawila, ale wydaje mi sie ze to troche przez to ze miala katarek i w nocy sie budzila na mleczko ale miala tak zapchany nos ze zle jej bylo pic wiec pociagnela kilka razy i wypluwala i teraz juz nie wstaje, zobaczymy jak długo, jak mi sie teraz bedzie budzic to jej bede wode dawac zeby sie juz odzwyczaiła calkiem

Was zostawic na chwilke to odrazu tyle naskrobane ze masakra a ja nie mam bardzo zcasu na czytanie przelecialam was tylko i lece konczyc obiad i jak Tz wroci z pracy to jedziemy do Jasła poszukac drzewek za sadzienie a dokladnie chcemy Tuje kupic.

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora