2011-03-25, 15:59
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami-częsc III
Cytat:
Napisane przez snowhitee
ślicznie  do niedawna miałam podobnie ale teraz wzięło mnie na bardziej półokrągłe właśnie 
|
oczywiście półokrągłe równie ładnie , tylko ja nie lubie jak fryzjerki robią wg swojego widzimisie 
Cytat:
Napisane przez caskada
mi sie bardzo podobaja i sama mam sciete w trojkat mimo ze krecone 
|
Cytat:
Napisane przez maymay6
Ja osobiście za takim cięciem nie przepadam, ale u Ciebie wygląda to cudnie  . No i piękne włosy. 
|
Cytat:
Napisane przez malina333
|
Cytat:
Napisane przez majreg
Ja bym leciutko przyokrągliła szpic, ale same włosy cudowne    .
|
Cytat:
Napisane przez MallaMi
śliczne, zadbane no i długie  kolor też świetny 
zawsze mi się podobało takie cięcie i w końcu się zdecydowałam ale fryzjerka do której trafiłam chyba nie widziała jak wygląda szpic
teraz mama mi ścina i mam w końcu trójkąt  ale moje są wiele wiele krótsze niż Twoje...
czy takie cięcie jest niemodne to nie wiem, najważniejsze żeby się Tobie podobało 
|
Dzięki dziewczyny    nie spodziewałam się aż tylu pozytywnych opini
Cytat:
Napisane przez qilka
fajnie, tak inaczej. jakby z jakiegoś fantasy 
ciekawe jakby wyglądały włosy ścięte w odwrotny trójkąt....hmmmm
|
to mogłoby być ciekawe, jak któraś się zdecyduje to czekamy na zdjęcie   
Cytat:
Napisane przez sylvi300
Boskie, dążę do takich jak twoje  prostujesz? czym farbujesz? i czego używasz  
|
Staram się nie katować ich tak prostownicą, nie na codzien jakieś odstające kosmyki raczej tylko. Jak wysusze suszarką to są w miarę proste .
Farbuję się Richesse Diacolor - Ciemny blond opalizujący. Kolor mam troszkę inny niż na zdjęciu. tutaj trochę aparat przekłamał. Faktycznie ma taki pobłysk jak widoczny na zdjęciu, ale w normalnym świetle są raczej jasno brązowe.wkleiłam w załączniku wycinek z innego zdjęcia .
|
|
|