|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Cytat:
Napisane przez margolka1986
Happy jaki appier w koncu zamowiliście ?
|
taki http://allegro.pl/papier-ozdobny-per...475491036.html ,
taki biały http://allegro.pl/papier-perlowy-250...510787234.html
i taki też biały http://allegro.pl/papier-perlowy-120...510787054.html
Cytat:
Napisane przez zaraza3
I jak to po pedagogice - obowiązkowe przygotowanie pedagogiczne 
|
przygotowanie pedagogiczne to ja miałam przez 5 lat studiów 
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Byłam  schudłam ponad 10 kg  z prawie 60 kg do poniżej 50 momentami  z rozmiaru 40-42 do 34-36 
|
A w jakim czasie tyle schudłaś?
Cytat:
Napisane przez carolyna86
ja biorę na bóle (szczególnie te menstruacyjne) ibuprom max, ale widzę, że ty stosujesz jeszcze cięższy arsenał
|
ja kiedyś brałam Wegentalgin H - bardzo mi pomagał
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26
Czesc dziewczyny. Najpierw napisze co u mnie, pozniej ponadrabiam.
A wiec cala sprawa wyglada nieciekawie  I to wcale nie dlatego, ze nie zaplacilam w terminie tej zaliczki, tylko ze gosciu cos ewidentnie kreci 
Dzwonilam zgodnie z umowa dzis rano, i powiedzial ze wesele ok-mozna organizowac, ale problem jest z pokojami dla gosci (to jest osrodek wypoczynkowy nad morzem). Wiec mowie mu, ze noclegi to drugorzedna sprawa, ale on dalej wymyslal.... ze moze by przelozyc wesele na wrzesien (mowie, ze absolutnie odpada), ze w innym osrodku maja wiecej miejsc noclegowych (mowie, ze to nie jest takie wazne) i ogolnie rzecz biorac cala sprawa wyglada mi bardzo podejrzanie. Koniec koncow, kazal zadzwonic w poniedzialek  Wiec tu juz napewno nie chodzi o te niezaplacone pieniadze.
I wogole na chwile obecna, nie mam najmniejszej ochoty organizowac tam wesela
Gdybym tylko miala jakas inna opcje..... ale nie mam. Chyba ze przelozyc wesele na nastepny rok - ale to jak dla mnie odpada 
|
beznadziejny koleś. Ja bym go od razu zapytała o co mu tak naprawdę chodzi...
Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26
Wlasnie najwiekszy problem jest w tym, ze w mojej okolicy nie ma za duzego wyboru sal weselnych, zwlaszcza duzych sal-dla powyzej 100 osob.
Dlatego odechcialo mi sie wspolpracy z nimi, bo nie wiadomo czym mnie jeszcze zaskocza. 
Jak pisalam wyzej, z salami jest ciezko wogole, a co dopiero 5 mcy przed 
|
a Wy robicie wesele za granicą czy w Polsce?
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Ja już po przymiarce. Jak się okazało, będzie jeszcze jedna, we wtorek, a potem odbiór sukni. Już wygląda w miarę dobrze, ale jeszcze sporo szpilek w niej było, mam nadzieję, że na wtorek już będzie cacy  Zdjęć nie robiłam więc nie mam co pokazać. Dzisiejsza przymiarka była wyjątkowo długa, 1,5 godziny i doszłam do wniosku, że mnie nogi bolą od tych butów ślubnych jak tyle w nich stałam. Mam nadzieję, że to tylko dlatego, że stałam praktycznie bez ruchu  i na weselu w ruchu będzie inaczej
Chwilowo mam w domu kudłate towarzystwo. Rodzice pojechali na działkę i mama mi psa przyprowadziła na dzisiaj. Bo to taki pies co ma odruchy wymiotne na sam widok samochodu. I tak czasem trzeba się z nim przemęczyć i przewieźć go gdzieś, ale robimy to najrzadziej jak się da. Teraz leży na dywanie, który dziś odkurzyłam (a już jest w jego kłakach) i wpatruje się we mnie. Jakoś nie czuje się u mnie pewnie.
|
Monia Ty to chyba jesteś maniaczką sprzątania? 
Cytat:
Napisane przez bambusiek
Od jutra równe 5 tygodni Nam zostało 
|
ale fajnie 
Byłam dziś z moją E. na doborze dodatków do jej sukni. Wybrała ładny welon i biżuterię. Uczyłam się też jak zakładać na nią suknię, żeby potem nie zniszczyć jej fryzury ani makijażu i powiem, ze wcale a wcale nie jest to proste :P
Ona też ma perłową suknię i przykładałyśmy do niej garnitur w kolorze gorzkiej czekolady i wygląda to bosko
|