Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nerwowość i nieśmiałość jak walczyć :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-25, 19:06   #73
Gonia1
Zakorzenienie

Re: Nerwowość i nieśmiałość jak walczyć :(

czekoladka napisał(a):

> GONIA1 !! Rozmowa z ekspedientką w moim wypadku to coś, co jest nieosiągalne!! ihihhih! zazdroszczę ci! Jejku, jak ja zazdroszcze ludziom (np. mojej mamie), ktorzy tak bez skrepowania gadają z nieznajomymi!!!

Ale chwila! To jest ekspedientka ze sklepu, który jest obok mojego bloku. Do tego sklepu chodzę prawie codziennie, więc ta ekspedientka nie jest taką całkowicie obcą osobą. A poza tym jest bardzo miła i wesoła, więc też mi się z nią lekko gada. Nie przeceniaj mnie, Czekoladko. Tak jak pisałam: nie mogę przełamać się w stosunku do osób, które wydają mi się niechętne mojej osobie lub obojętne, natomiast nie mam problemu w kontaktach z osobami śmiałymi (jeśli akurat nie mam chandry ).

>Gdy ide do sklepu to wyglada to tak: wchodze, oglądam (i to szybciutko, coby nikt mnie nie zauwazyl), kupuję (szybciutenko) i wychodzę, nie patrze na nikogo...

Ja tak często mam w drogeriach typu Rossmann czy Natura. Jakoś onieśmielają mnie te obserwujące mnie ekspedientki czy ochroniarz. Czasem przez to nie mogę się skupić na zakupach.

>
> Goniu , ja mam tak ZAWSZE, że boje się wyjść, ze kiedy wychodze, to idę szybciutenko, unikam wzroku innych, wydaje mi sie, ze mnie oceniają, że patrzą na mnie...A kiedy mam chandre, to siedze w domku i nie wytykam noska za drzwi...

Ojej, ZAWSZE tak masz? To naprawdę musi być męczące!! A czy to nie jest przypadkiem fobia społeczna? (chyba tak to się nazywa...)
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując