2011-03-26, 00:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cześć kochane 
Wreszcie dorwałam komputer, dopiero po powrocie do domu W moim laptopie zepsuła się wtyczka od zasilania no i mam nową, którą wystarczy przylutować, ale mam taką masakrę z nauką, że nie mam nawet czasu o tym myśleć A brak komputera ułatwia koncentrację
agnes, fantastycznie, że wszystko się tak dobrze układa, bardzo się cieszę Fajnie, że będziecie wszyscy razem w PL, że fasolka ładnie rośnie Opis usg- bezcenny
agniesikk, fajny awatar
ania, ja najbardziej lubię proste białe, moim zdaniem do wszystkiego pasują. Generalnie mam dużo balerin, zresztą masz taki wzrost jak ja, więc obcasy są momentami kontrowersyjne Ale chcę jeszcze jakieś czarne lakierowane i białe z czarnymi końcówkami, w stylu chanel, ale jedyne ładne widziałam w clarksie, no i 400 zł za białe baleriny średnio mi się uśmiecha. Zapewne za tydzień je zbrudzę, a reklamacja raczej nie będzie przyjęta
Na wiosnę kupiłam dzisiaj beżowe jazzówki, strasznie mi się podobają W ogóle nie wiem co się ze mną dzieje, ale starzeję się mentalnie, podobają mi się prawie wszystkie ubrania w Camaieau, a kiedyś ten sklep mnie tak strasznie przerażał, że obiecałąm sobie nie wejść tam przed 30  
ewelka, trzymam kciuki, na pewno CI się uda! 
dziewczyny, nie mam sił wszystkim odpisywać, bo nie ogarniam już dzisiaj do końca Ale ostatnio pofolgowałam sobie z jedzeniem słodyczy wieczorami (zajadałam stres ), nie ćwiczyłam parę dni no i efekty już są, dlatego od jutra wracam do grzecznego jedzenia
Zauważyłam, że kiedy dzień wcześniej przygotowuję sobie jakiś lunch i zjadam na uczelnię, potem wystarczy mi tylko lekka kolacja i nie mam ochoty na podjadanie. Od poniedziałku wracam do tego nawyku
A teraz idę spać, dobranoc!
|
|
|