Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-26, 11:09   #1526
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
wiesz nosek niefajnie, że to teraz przyrównujesz do gnojenia, bo co jak co ja nie widzę, żeby isę ktokolwiek gnoił, albo masz totalnie inne pojęcie gnojenia. nie przesadzaj i nie dopisuj sobie czegoś, czego nie ma.
isa sobie pisze i marudzi a ja mogę napisać, że nie mogę tego czytać. a dziewczyny też mogą jej napisać co o tym sądzą.

i doskonale wiesz, że nie chodzi o to czy ktoś studia skończył czy nie, a o życiowe ogarnięcie prędzej.
dziwi mnie twoja reakcja, no ale cóż.

gnojenie. hah. chyba sobie żarty robisz. widocznie sama postrzegasz isę tak jak postrzegasz więc nie dopisuj nam swoich cech, hm?
a niby jak ja postrzegam isę? czy to ja na każdym kroku mówię o jej licencjacie i o tym co "powinna" zrobić? chyba nie.. mam wrażenie, że niektórzy muszą swoje niepowodzenia wyładować na innych i na siłę podkreślić swoją "przewagę".. śmieszne to..
jak nie możesz czyichś narzekań czytać to po prostu ich nie czytaj, bo wydaje mi się, że swego czasu też miałaś problemy i też narzekałaś, a nikt Ci tak nie pisał.
A Twoje ostatnie zdanie mnie zabiło totalnie.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora