Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nerwowość i nieśmiałość jak walczyć :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-27, 06:41   #106
CzarnyElf
Zakorzenienie

Re: Nerwowość i nieśmiałość jak walczyć :(

czekoladka napisał(a):

> >
> >
>
> Elfiku, super!!!!!!!!! Ale fajnie, ze jakos sie dogadalas z tą babką no i, ze oddzwonilas!!! Ja nie cierpie odbierac telefonów, zawsze szybko ucinam gadkę-jesli odbiore oczywiscie. fajnie, ze bedziesz miala psinkę, wklej foty koniecznie!! Ja kocham psy!!! też mam pieska małego -kundelek, ale taki slodki, ze szok!!!
>
> Kurcze, tak sobie myślę o angielskim - naprawde czuję się jak ułomna, bo kiedyś znalam ten język tak srednio dobrze,a teraz - wszystko zapomnialam!! Na studiach byly baaardzo proste rzeczy, w liceum też i baaardzo sie rozleniwiłam... A teraz nic w glowce nie zostalo! Elfiku, ciesz się, ze Ty umiesz angielski, bo to naprawde wieeeeeeeelki plus!!!!!!! I doszlifujesz go teraz i będziesz umiala perfekt!!!

No wkleje zdjecie napewno
co do angielskiego to ja jestem bardzo leniwa nie lubie sie uczyc z ksiazek wole sie uczyc ogladajac filmy,daleko mi do perfekcjii ale nawet Amerykanie robia bledy takze mysle ze nie jest tak zle

Twojego kundelka tez bym chciala zobaczyc,masz zdjecie?
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując