2011-03-27, 13:12
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki
Cytat:
Napisane przez Buziunia89
Witam drogie wizażanki!  Przepraszam z góry za moje pytanie...ale może któraś z Was mi powiedzieć, dlaczego akurat wybrała wrzesień na miesiąc własnego ślubu?
Jestem w trakcie wyboru miesiąca...waham się pomiędzy czerwcem a wrześniem i tak pomyślałam, że wpadnę na Wasze forum i spytam jakie macie zdanie na ten temat...
Dziękuję za odpowiedzi   :cm ok:
|
my wybraliśmy wrzesień z kilku powodów: najważniejsze - mojemu TZ jest zawsze gorąco więc nie chcialam zeby sie męczył w wakacje w garniturze zestresowany (chociaz pogody nikt nie przewidzi), w czerwcu mamy obrony, no i chyba wiecej osob przyjdzie na wesele we wrzesniu bo w wakacje wiele osob wyjezdza 
Cytat:
Napisane przez oliweczka123
Trochę z innej beczki...
Ja jestem na etapie obmyślania dodatków do sukienki. Na pewno jesteście też już po wyborach swoich. Gdzie kupujecie dodatki typu welon, bolerko. W salonach wydaje mi się strasznie drogo za taki welon, znowu na allegro jest duuużo taniej ale tak jakoś boje się, że nie będzie to wszystko grać. Jak Wy planujecie robić?
I kolejne subiektywne pytanie: Co myślicie o odpowiednim obcasie na wesele, jaki powinien być. Chce kupić buty w przeciągu miesiąca, żeby je stopniowo rozchodzić. I pytanie czy przy kilku warstwach, kółku i stresie zdołam się utrzymać na normalnym obcasie. Czy szukać czegoś max 3 cm... Nie wiem ;( Jak Wy robicie, bo na pewno któraś już o tym myślała 
|
ja dodatki mam w cenie sukienki więc na szczęscie nie muszę sie tym martwić, tylko biżuterią...
a buty, za namową Dziewczyn z wątku, będę zamawiać taneczne, obcas chcę wysoki, bo mięcy mną a TZ jest sporo rożnicy we wzroście
|
|
|