2011-03-27, 19:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Cytat:
Napisane przez traicionera
Właśnie wróciłam z ip no i co się okazało?
ze oczywiście nie rodzę i wcale się nie zanosi, żebym szybko urodziła. 
rozwarcie an opuszkę palca, a było na dwa palce, czyli się zmniejszyło.
na ktg skurczy 0
lekarz mi powiedział,z e w takim tempie to się mogę do Wielkanocy nie wyrobić  bardzo możliwe, ze miałam źle tp obliczony.
Jak sobie pomyślę, ze jeszcze mam łazić i łazić i jeździć na ktg to mnie trafia 
|
Moj TZ ma urodziny 24 kwietnia to moze mala sie pojawi hehe. Jesli nie to brzuch mi sie rozerwie
Az z wrazenia zlookalam terminy z wszystkich usg, bo z @ jets jakos 24 marca na oko bo 2 miesiace wczesniej przestalam brac tabletki przy ktorych nie mialam @.
Jak robilam test(taki, ktory pokazuje w ktorym sie jest tygodniu) pokazalo ze 2-3 tyg od zaplodnienia czyli4-5 tydzien ciazy a bylo to 21 lipca;p.
USG
w 20+2 ->tp 23.3.11
w 12+5->23.3.11
w 8+4->25.03.11
w 29->26.03.11
w 34+5->21.03.11
a jedno usg zgubilam;p
Mala tak czy siak wyjdzie jak jej sie zechce... albo i nie;p
Cytat:
Napisane przez agus87
tracionera rusz tylek i na spacer!! a o rana podloge na kolana myj 
liscie malin parzysz i pijesz?? wiesiolek lykasz??
brodawki stymuluj
no rusz sie no :P
|
Latwo powiedziec, gorzej zrobic;p
Ja spaceruje, skacze na pilce, seksik czasami, schody, odkurzam, sprzatam(coraz mniej bo sily brak:P), jem ananasy hehe i dupa heh
Cytat:
Napisane przez woszczyk
No to już opisuje swój poród
Miałam skurcze lekkie ale z dołu brzucha i ktg ich w ogóle nie wyczuwało Masaż szyjki na skurczach...
Więc już wiem dlaczego wywoływane porody są takie straszne - im większa dawka oksytocyny tym intensywniejsze skurcze :P Poza tym masaż szyjki - totalna masakra!
|
Najwazniejsze, ze juz po
Ja na bank prosze o epidural jak tylko moge, bo tu za darmo... nie ma bata;p
ja mam ostatnio takie bole na dole brzucha ale czy to skurcze??
nie ma szans ze sie na to zgodze hehe
Teraz sie zastanawiam czy mnie jutro polozna wysle na ten zasmarkany masaz ... i tak sie nie zgodze hehe
Aha samochod odpalil wiec mozemy rodzic , planowalismy jechac na myjnie zeby nam samochod umyli zanim mala sie urodzi, ale nam dlugo to schodzi... moze dlatego nie chce wyjsc, bo w aucie brudno;p??!!
Tz wlasnie robi fish hot pot... zglodnialam niezle
|