Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fat Loss Jimpness Beauty/ Slimming Beauty
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 18:48   #24
Millerna
Raczkowanie

Dot.: Fat Loss Jimpness Beauty/ Slimming Beauty

Cytat:
Napisane przez manuela833 Pokaż wiadomość
manuela833
pani teylor76 jest uczciwą osobą
niewiem dlaczego jej dokuczacie mało tego ze kupuje 2 szt i schudłam naprawde moze najpierw kupcie 2 a potem mozecie takie rzeczy pisac
bo ja mysle ze bede miała racje

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Millerna okropnie przesadziła jaka nie szczesliwa ciągle sie czepia POPROSTU BRAK SŁÓW

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

prosimy o dowód czy napewno te same CZEKAMY!!!

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

prosimy o dowód czy napewno te same CZEKAMY!!!
O Boże! ( z całym szacunkiem dla osób wierzących) no teraz to mnie zatkało na serio... No co ja mogę napisać w odpowiedzi na ten post... Ze to jest smieszne :/ Smieszne inaczej :/ Ależ droga Taylor zakładaj nadal kolejne konta na wizazu. Powodzenia. Widać ze bardzo ci się nudzi...
Och dowód, dowód! Jaka pilna! Ależ mam dowód, bo nie oszukuje ludzi tak jak Ty i nie wciskam im informacji bez pokrycia. Ale wczesniej jeszcze jedno... Skoro taka jesteś pilna to najpierw powiedz nam gdzie widzialas te dokumenty przewozowe świadczące o tym, że to co sprzedajesz to nie syf??? Bo jakoś nie zauważyłam odpowiedzi na to pytanie...
A teraz do rzeczy... Otoż twierdzę, że Taylor i użytkownik to na 100% ta sama osoba! Skąd taka informacja? Otóż dzisiaj otrzymałam komentarz negatywny na allegro :/ od taylor76 i w słowo w słowo jest identyczny jak post uzytkownika tutaj :/ i wlasnie dlatego twierdzę tak a nie inaczej...
A co do dalszej częsci twojego postu.... To ja na brak pracy nie narzekam... Och i wiem ze na pisaniu nie zarobie, ale tez nie chcę tego osiągnąc pisząc tutaj :/ więc bez głupich komentarzy, które chyba miały być uszczypliwe, ale hmmm są żenujące :/ No i jak uwazasz że potrzebujesz jakiejs wizyty u specjalisty to nie krępuj się tylko proszę nie informuj nas o tym bo jakos nie jestem zainteresowana. A i jeszcze jedno :/ jak nie potrafisz zachować rozmowy na normalnym kulturalnym poziomie to zamilcz. Wszystkim to wyjdzie na dobre... No to chyba tyle... Jak sobie coś przypomnę to z pewnością dopiszę. zyczę paniom milego wieczoru Tobie taylor nie :/

O i jeszcze chciałam uspokoić Taylor, ze na brak szczęscia jakoś specjalnie nie mogę narzekać a swoimi postami chcę jedynie osiągnac to, aby ludzie nie dawali sie oszukac i nie kupowali u ciebie tego syfu. I osiągnę to. obiecuję A jezeli twoja jak to mówisz ,,praca'' polega na oszukiwaniu ludzi to bez skrupułów mogę powiedzieć, że wolę być bezrobotna..

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez agresk7 Pokaż wiadomość
To jest wręcz ŚMIESZNE!!!! Pani Teylor ma ja już na wizażu 3 konta : do uzytkownika_ i migotka 2009,dołaczyła manuela833 , hehe... Ciekawe ile jeszcze kont Pani sobie założy,żeby chwalić swój oszukany produkt... Jedno jest pewne - żadna "wizażanka" nie uwierzy nikomu, kto pisząc na tym forum ma 1 wpis i dopiero co założył konto ...
Zgadzam sie a juz na pewno nie wierze uzytkownikom ktorzy zachwalaja jakis preparat, bop zawsze musi byc jakies ALE...

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez gruba_76 Pokaż wiadomość
Cześć Też jestem tu nowa Ale jak czytam wasze wpisy nie mogłąm sie oprzeć żeby coś napisać. Otóż powiem wam tak Od zawsze zmagam sie z nadmiarem kg. Kiedyś brałam meridie i ta faktycznie pomogła. Ale waga po 2 latach wróciła do "normy" Zakupiłam Fat loss na Allegro od taylor i faktycznie to jakieś ścierwo śmierdzące niemiłosiernie przezroczyste kapsułki z jakims wstretnym brązowym proszkiem. Poczytałam troche w necie że tylko seledynowo- zielone i... kupiłam od kuropias. I wiecie co tez wielkie g...Dobrze że wzięłąm tylko 10 tabletek Zostały mi 2 ale kompletnie nic nie drgnęło- jem jak jadłam. To tyle jeśli chodzi o fat loss- SZKODA KASY I ZDROWIA!!!!! Pozdrawiam
Być moze.. Ja nie wiem czy oryginalny produkt działa... Chcę jedynie by ludzie nie wydawali kasy na coś co już na starcie wiadomo, ze działac nie może.

A wiecie, ze jesli wpiszemy w google FAT LOSS SLIMMING BEAUTY to wyswietla sie link do naszej rozmowy na Wizażu ? Cudownie Jestem taka zadowolona

I wybacz Taylor, ze nie odpisałam wczesniej na Twój ujmujący post, ale mam trochę rzeczy do roboty i nie czatuję cały dzień przed komputerem w oczekiwaniu na Twoje słodkie wiadomości :/

Edytowane przez Millerna
Czas edycji: 2011-03-27 o 19:01
Millerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując