2011-03-27, 18:22
|
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
helouu moje wczorajsze P -staram sie wlaczac nowe produkty, bo mam problem z monotonia, yh. Sn. owsianka (4 lyzki platkow, jogurt naturalny 180g, do tego: wkrojony banan, pol kiwi, kilka truskawek, 4 suszone morele, 2 daktyle, garstka rodzynek, 8 orzechow laskowych, otreby) kromka razowca z lyzeczka masla orzechowego <3 2sn. 2 kromki razowca z maslem, mega plastrem sera zoltego, salata szklanka kakao ciemnego na mleku 2% (lyzeczka kakao, troszke brazowego cukru, z 230 ml mleka) ob. barszcz czerwony z warzywkami surowka z tartej marchewki i jablka (uwielbiam!), udziec pieczony, pol woreczka kaszy gryczanej sok wycisniety z pomaranczki podw. miseczka budyniu waniliowego (duza lycha budyniu na szklance mleka 2%) z wkrojonym bananem(drugi w ciagu dnia ;d), truskawkami, polowa kiwi i z wrzuconymi: garscia slonecznika, garstka pestek dyni, 4 suszonymi morelami, 2 daktylami i 2 kostki gorzkiej czeko 65% kol.: 3 kromki razowca z maslem: 1 z makrela wedzona, 2 z plastrem poledwicy i twarozkiem, 3 z twarozkiem (w sumie caly kubeczek twarozku domowego Piatnicy 150g ) i salata, pomidorem, rzodkiewka, herbata z cytryna. po.: szklanka kakao (takie jak przy 2sn.) Usmiecham sie o ocenke! i nie patrzcie na mnie ciagle poprzez chorobe, mam juz tego dosc, chce byc normalna dziewczyna, tyc nadal i byc szczesliwa, o. i ostatnio ktos napisal, ze teraz to ja w pierwszej kolejnosci powinnam zaczac tyc, wiec moze sprostuje: juz dawno zaczelam, juz +6,3 kg . i niedlugo mam wizyte u dietetyczki, chce porozmawiac z kims kto sie na tym zna, poradzic sie ^^ jeszcze mam teraz pytanko: jak to jest z bialkiem? bo np. w piatek jadlam 3 kromki z calym jajkiem, 3/4 puszki tunczyka-czyli ze 100g, a pozniej jeszcze serek wiejski 200g. nie za duzo bialka?
|
|
|