Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-27, 22:39   #216
0luuun
Zadomowienie

Dot.: poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D

Mam do Was pytanie, a raczej chciałbym się uspokoić bo zaczynam się chyba niepotrzebnie wkręcać. Równo dwa tygodnie temu ważyłam 76 kg. Owszem jestem na diecie, ale nie jest ona jakoś super mega ostra. Ogólnie to nie liczę kalorii, ale myślę ze wychodzi 1000-1200 max, czasami jakieś grzeszki, aktywności fizyczna niewielka. Wczoraj weszłam na wagę 73,5. Dzisiaj 73. Waga się na bank nie zepsuła, bo wszystkim w domu działa dobrze. I się zastanawiam czy możliwie jest w 2 tygodnie zgubić te 3 kg, bo to dość dużo.

W sierpniu ważyłam 89 kg, obecnie te 73. Przeanalizowałam sobie całą moją dietę itd, a że z natury jestem hipochondryczką to zaczęłam się wkręcać, że może jestem na coś chora, że może te ubytki są nienaturalne. Robiłam tydzień temu morfologie była okej, ale nie uspokaja mnie to. Aczkolwiek 16 kilo podzielone przez 7 miesięcy, to wychodzi średnio 2,5 kg, więc chyba normalnie. Jenyyy hipochondrycy mają ciężkie życie. Ej, nie mam się czym martwic, prawda??
0luuun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując