Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ParóFka tu , ParóFka tam ... czyli trzecią część rozmów Nocnych Marków roz-po-czy-nam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-27, 22:31   #1698
asik175
Zakorzenienie

Dot.: ParóFka tu , ParóFka tam ... czyli trzecią część rozmów Nocnych Marków roz-po-c

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
ale się uśmiałam z tej historii

ale jak to, ona kochała się w bramkarzu który miał żonę i ona z tego powodu się upiła a potem pytała się czy ma u niego jeszcze szansę ??
czy to jeszcze o innego kolesia chodziło ??

ha ha ha ha ale mnie ta historia rozbawiła
tak kochała się w bramkarzu i ba ona wiedziała, że ona ma ową zonę która robi na innej disco. Ją "szlag trafił jak ich zobaczyła razem i oni wyglądali na szczęśliwych" więc się uchlała
I tak u tego smaego faceta chciała odzyskać szansę na robienie mu l*da po disco co sobotę w aucie.............. bo na tym polegał ich "związek"

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Asik te Twoje koleżanki co jedna, to lepsza
Dlatego ja taka mondra i doświadczona jestem bo większość durnot to moje koleżanki przeżyły to wystarczyło patrzeć co one wyrabiają i wyciągać dobre wnioski
Ahhh i dodam tylko skromnie, że wiek u kobiet nie ma zbytniego znaczenia - w każdym wieku znajdą się jakieś idiotki co to wyprawiają TAKIEE rzeczy, że człowiekowi włos na głowie staje

I can be a freak, every day of every week
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora