2011-03-27, 23:41
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
libra, tylkooliwka, izazula, sara 85, P0P70
dziekuje za komplementy 
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Ło Boziu - jaka Basia jest słodka - Cigi - normalnie zabieram ją na synową i koniec kropka. Więc wracać mi no tu do Polski, bo młodzi chyba muszą się zapoznać wcześniej.
|
dziekujemy ; No i jak zaborczo! Jako, ze domniemany narzeczony dotychczasowy mojej corki oczka puszczal kiedys do jakichs innych dziewczat , to poddamy kandydature refleksji ;
Megi, ale jestes zgrabniutka (tylko buty uciete), no i mlody tez przystojniaczek. Milo patrzec jak sie do Ciebie tuli ;
Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA
|
dzieki; wpadlam juz na ten trop, ale jeszcze nic tam nie czytalam, nie mam wiele czasu ostatnio...
I brawa dla Danutki ; ciekawe kiedy kolej na moja...
Cytat:
Napisane przez Gmyrelka
Cigi Ty to fora pomyliłaś - u nas mamy roczniaków a nie dwulatków !!  Baśka jest świetna!!
A ja jestem załamana - ważę tyle co wtedy gdy 16 lat miałam
I chciałam Wam powiedzieć że mój synuś na codzień średnio grzeczny wczoraj był aniołem!! Dał się wszystkim nosić na rękach (a normalnie dotknąć się nie daje). Mój dziadek w drodze do nas babcie pouczał żeby do Niego nic nie mówiła, nie patrzyła na Niego i w ogóle udawała że Go nie zna  (ostatnio ryczał jak tylko na Niego spojrzeli) to wczoraj przywitał Ich uśmiechem od ucha do ucha i dał się nosić, przytulać i całować  Dumna z Niego jestem! On chyba wydoroślał 
|
dziekuje ;
no szczuplutka jestes; ramionka szczuplutkie, ale zdjecie tez pod slonce, wiec ono tam kontury rozmywa i dodaje chudosci jeszcze; ja tez chuda; Ale lepiej, ze sie nie jest opaslym ; zdrowiej, lzej itd.
No dorosleje Dyzio.
Basia tez ostatnio mniej strachliwa i bardziej towarzyska sie zrobila; Bo i wiecej ludzi jej ostatnio pokazuje. Nawet ostatnio taty swojego nie chciala z domu wypuscic (zupelnie nie wiem dlaczego...), i zaczyna sie wpychac moim znajomym na kolana.
Cytat:
Napisane przez megi-megi
A ja się pokłóciłam z matką - ogłosiła strajk głodowy, bo się na mnie obraziła i nic dzisiaj nie je. W✂✂✂✂ia mnie to na maksa. Jak dziecko.
|
lo jejku...
Cytat:
Napisane przez agnieszka09
CIGI Basia mnie rozwala...boskie ma te wloski...i widac,ze taka mala psotnica i kombinatorka 
|
dzieki; oj tak; rosnie z niej lobuziaczek. Jest BARDZO radosna.
A ja dzis sie odprezylam u kumpelki. Smignelysmy z moja cora i po prostu swietnie bylo. A dawno u niej nie bylam i zaluje teraz tego, bo ja sie odprezylam, a basia byla po prostu wniebowzieta, spac nie mogla z podekscytowania. Mieszkaja w wielkim domu, wiec miejsca bylo ogrom, mogla sobie raczkowac biegiem jak po stadionie, muza grala, a najwieksza atrakcja to ogromny pies , ktory na marginesie traktowal ja chyba jako pobratymca, bo jej zadek obwachiwal ;
A my grzebalysmy sobie w ciuszkach dla maluchow, bo kumpelka w ciazy oczekuje synka i dostala mnostwo rzeczy, w tym rowniez dla dziewczynki. Wiec moj Basiek zostal dzis wyposazony w kupe CUDOWNYCH rzeczy; jak bede miala czas to wam porobie fotki i wstawie. Ale bylo fajnie sobie w babskim gronie tak w ciuszkach pogrzebac;
A my urodzinki spedzimy na pakowaniu bagazy. Odbeda sie chyba dopiero w Pl.
Zosia slodziutka, Kubus oczyska i usmiech ma rozkoszne;
Agnieszka super pomysl z tymi balonami; a skad mieliscie ozon do dmuchania? czy to takie gotowe? strasznie musialo sie Karince podobac; Sliczne jestescie obie, naprawde, a ty laska nieziemska po prostu. I strasznie mi sie mieszkanko podoba. Tyle tam kacikow.
|
|
|