2005-04-27, 21:10
|
|
Wtajemniczenie
|
DO ZNAJĄCYCH SIĘ NA KOMPUTERACH !!! POMOCY
Witajcie !! Mam problem z komputerem.Zdarzyło mi się to już 4 razy Dwa razy,w trakcie gdy pracowałam na komputerze wyłączyli mi światło,a dwa tak zupełnie bez powodu.Ale do rzeczy,gdy właczam komputer,przelecą już te wszystkie napisy windows itp wyświetla się już normalnie pulpit i komputer powinien normalnie działać.Ale on nie chce działać tak jakby się zawiesił,ale w zasadzie się nie zawiesza,myszka chodzi normalnie,tylko straaaasznie wolno działa.Za pierwszym razem kontaktowałam się z bratem,nie jest on zadnym informatykiem,poprostu ciagle siedzi przy kompie i uznalam ze bedzie sie na tym znal powiedzial mi ze to raczej nie jest wina zadnego wirusa tylko raczej "przeladowania" komputera,czyli ze mam za duzo programow.Powiedzial tez ze powinnam od nowa zainstalowac caly system.Ale ja spryta dziewczynka nie chcialam stracic tego co mialam na kompie wiec spedzilam caaałą sobote na odinstalowywaniu dwóch programow (zajelo to az caly dzien bo tak wolno dzialal komputer,jedno okienko wyswietlao sie godzine) no i - POMOGLO ale ze stalo sie to juz cztery razy,jestem zaniepokojona co sie dzieje z komputerem.Jest nowy,zakupiony w grudniu (nie składak) wiec nie powinno byc zadnych problemow.Normalnie,jak go wylaczam to az sie boje ze jak go bede chciala znow wlaczyc to nie zadziala 
P.S. Jeśli ktoś bedzie wiedzial co to moze byc , to blagam niech powie Wybaczcie mi chaotyczną wypowiedz ale jestem zdenerwowana
|