2011-03-28, 09:01
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. X
Cytat:
Napisane przez meg22
Klajdla, widzę, że masz na górze aparat szafirowy a na dole metalowy, tak? też się właśnie nad takim zestawieniem zastanawiam 
|
Tak Jak najbardziej polecam takie zestawienie!
Szafir rzeczywiscie jest niewidoczny I tak jak pisalam w poprzednich postach, niewiele osob zauwazylo, ze go mam Nie za bardzo chcialam swiecic metalowym usmiechem, dlatego zdecydowalam sie na aparat kosmetyczny. Przyznaje, ze od tego momentu usmiecham sie duzo szerzej i psychicznie lepiej sie czuje Polecam rowniez bialy luk w aparacie szafirowym, jesli zalezy Ci na dyskrecji Mi przynajmniej na razie nie odpryskuje, chociaz slyszalam, ze tak sie moze dziac i to juz po tygodniu.
Co do metalu na dole, to u mnie mozna powiedziec, ze tez jest kompletnie niewidoczny, poniewaz w ogole nie widac mi dolnych zebow Nawet podczas mowienia, usmiechania sie, krzyczenia, otwierania szeroko buzi. Prawie kazdy pytal, czy zakladalam tylko na gore. Musialam odchylac reka warge, by udowodnic, ze mam tez aparat na dol 
Jesli chodzi o cene, to we Wroclawiu placilam 2500 zl za szafir i 1500 zl na metal. To chyba taka dolna granica cen, jesli chodzi o moje miasto, szczegolnie w przypadku apartu szafirowego 
Wg mnie jesli nie widac Ci dolnych zebow, smialo zakladaj metal (bo po co przeplacac) I jesli chcesz sie czuc bardziej komfortowo i zalezy Ci na malo widocznym aparacie, w 100% polecam szafir na gore 
PS Mialas juz konsultacje u orto?
|
|
|