Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 09:09   #1396
mamz
Zadomowienie

Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)

Cytat:
Napisane przez karolinaP103 Pokaż wiadomość
Ale się urobiłam
Wczoraj mnóstwo roboty a dzisiaj od samego rana! msza by ła o 12,30. Mały był grzeczny, nie płakał nawet podczas lania wody ale tak go polali,że cały becik i tył głowy mokry Córkę jakoś tak sprytnie polali,że tylko wytarłam chusteczką a on biedny cały mokry
Potem obiad-kurczak z piekanika ,gotowane klopsy, sałatki,ogórki, buraczki. Potem tort ,sernik i murzynek. A na zimną płytę: wędliny,sery, pomidorki, ogórki 5 rodzjów , 3 rodzje sałatki, 2 rodzaje śledzi, kuleczki z twarogu (takie robię ziołowo czosnkowe), ślimaczki z wędliny z almette,jajeczka... A na wiecżór faszerowane pieczarki pieczone w piekarniku... Dużo zjedli ale dużo też zostało. Następny taki spęd ludzi dopiero na chrzciny.
Jakoś tak wyjątkowo się stresowałam-nawet nie przejełam się jak się okazało,że nie posoliłam ziemniaków
Babcie twierdzą,ze dziecko po chrzcie zmienia się-na małego to chyba nie zadziałalo bo wieczorem swoje się musiał wydrzeć
Wszyscy zasnęli-tz już chrapie a dzieciaki jak na razie cicho w pokoju to chyba spią Ja też idę spać bo padnięta jestem. Dobranoc.
O rany kobieto, aleś narobiła tego jedzonka. To Ty chyba przez tydzień z kuchni nie wychodziłaś?! Przyznam że jestem pod wrażeniem. No i super, że wszystko się udało, teraz odpoczywaj i zjadajcie ze smakiem to co zostało
mamz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując