Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 10:16   #1697
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Witam poweekendowo

Zmalowana synuś mojej znajomej dostał 1 punkt, kazali sie przygotować na najgorsze, a że juz na pewno będzie uposledzoną roslinką - dokładne słowa lekarza, a teraz jest biegającym, wrzeszczącym i mega radosnym zdrowym 3-latkiem

My też bylismy u teściów, ale na szczęście był tylko teśc, normalnie uwielbiam tego człowieka, jest jaki jest ale go uwielbiam, mojej zolzowatej teściowej na szczęscie nie było, moczyła d... na basenach

Odwieźlismy babcię tż do szpitala do tarnowa, ma mieć dziś operacje na serce.... jak zawsze panikowała przed operacja do mi powiedziała, że ma byc prababcia i musi byc dzielna - kobieta ma 59 lat i będzie prababcią czaicie?!

A jej mąż, meeega alkoholik, wiecznie na bombie wczoraj stwierdził, że musi ograniczyć to picie bo w końcu będzie pradziadkiem - to juz nie byle co hehe

Leże w łózku, mąż przyniósł kawe, robi śniadanko, ale zaraz wyskakuje, trzeba odpalić kosiarkę, wypucować się i o 12.40 prosimy skromnie o kciuki!!! juz się nie mogę doczekać
Odezwe się po wizycie buuuuziaki

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora