Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 14:53   #1806
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
..... Niektórym się wydaje, że jak ciąża to powinnyśmy od razu wyglądać jak wieloryby, bo wtedy to ciąża na pewno zdrowa...
No dokładnie.... dlatego nie mam zamiaru się przejmować, niech sobie gadają. Za mało tyję- źle, za dużo- też źle....i tak nie dogodzi

zanka, gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Ktoras z Was pisala tez ze zaczyna 27 tydz - to ostatni tydzien 6 miesiaca
ja, ale akurat miesiące liczę po swojemu Skoro OM miałam 27 września to 27 kończy się kolejny miesiąc i 28go zaczyna następny zresztą jakby się trzymać dokładnego przeliczania tygodni na miesiące, to np pierwszy miesiąc miały 28 dni a trzeci 35 dni..średnio wychodzi 4,5 tygodnia miesiąc więc ja wolę po swojemu

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Juz jesteśmy

No więc wszystko w porządku, Lilcia jest nadal Lilcia i wazy już 479 gram ja przytyłam 2,3kg przez ostatni miesiąc, znowu mam jakąś infekcję i dostałam znowu ten pimafucin czy jak to tam się nazywa... wazne że pomaga
to super :brawo:

Dziewczyny, jakbyście były zainteresowane to w tesco jest obniżka wielu ciuchów, i dla nas i dla dzieci, cherokee i f&f, niektóre naprawdę fajne i przecenione sporo

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora