Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Witam poniedziałkowo z kubkiem kawki
Jak weekendzik zleciał??
Ja w sobotę byłam w poracy, a wieczór z mężusiem spędziałam w domku obejrzeliśmy 2 filmy na dvd, popijaliśmy winko i zajadaliśmy się sałatką 
Wczoraj byli u nas znajomi i poprosili nas o bycie chrzestnymi ich synka i tak oto zostanę chrzestną Dawidka, cieszę się 
Cytat:
Napisane przez danika
melduję, że właśnie wróciłam z wizyty  maluch ma juz 8 cm długości plus dłuuugie nogi  serduszko z prawidłowymi zastawkami i jest najprawdopodobniej dziewczynką na wszystkie strony było oglądane i siusiaka nie widać. Także zaczynam mysleć nad imieniem dla dziewczynki, a za 3 tyg sie mam nadzieje potwierdzi
|
super - kolejna kobitka
pokolorować Cię już na różowo??
wymysliłas już jakieś imię??
Cytat:
Napisane przez magdulec
mnie wczoraj tak pechez bolał ze myslałam ze gdzieś przeziębiłam, ale na szczescie dzisiaj juz nie boli, wiec chyba tylko nadwyręzyłam tym że w nocy za bardzo nie chce mi sie siusiu wstawac, a to jest tak 3-4 razy w nocy.
dzisiaj koło domciu zasadzilismy dwie duże tuje od znajomego bo chcial wyzucić a nam drzewka potrzebne 
|
mam nadzieję, że już lepiej
będzie pięknie koło domku!
Cytat:
Napisane przez Tacca
No to lecicie tak jak my... Ja jakoś tymczasowo straciłam zapał, mąż mnie bez przerwy nęka filmikami... Już mu powiedziałam, że jak tak dalej będzie to mi wakacje całkiem obrzydzi...
Włosków nie pokażę, straszne siano... I jeszcze źle obcięte w salonie l'oerala... I wygląda na to, że mam uczulenie na farby, skórę głowy mi spryszczyło.. Mam nadzieję, że włosy mi nie wypadną...
Nie wiem właśnie czy jechać dziś do obi... Miałam pojechać wczoraj, ale mi się nie chciało... Muszę zakupy zrobić...  Skończyła mi się ziemia, perlitu mam mało, a rośliny w drodze....  Myślałam, że mąż mi wczoraj pomoże rozłożyć regał na kwiatuchy i niestety nic z tego nie wyszło, bo mu się nie chciało. Powiedział, że rozłożymy jak przyjadą... Kiedy po pracy? Jak tu trzeba meble poprzesuwać... Oj, ciężko czasem...
|
super będziemy się potem wymieniały wspomnieniami...
u mnie to na odwrót, ja szukam zdjęć i filmików, żeby zobaczyć jak tam jest...
mam nadzieję, że krostki szybko znikną 
ech z tymi chłopami, czasami to im się porządne lanie należy 
Cytat:
Napisane przez Zafrine
Długo się nie odzywałam ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby coś napisać
Proszę o zmianę @ na 26 III cykl nie wiem już nawet który
Taca co do adopcji to procedury nie są wcale takie straszne. Najgorsze jest samo czekanie:- U nas pomału sprawy nabierają tempa. Dokumenty złożyliśmy 11 stycznia, byliśmy na wizycie u pani Dyrektor i pani z ośrodka była już u nas obejrzeć dom i przeprowadzić wywiad  Pytała nas o nasze stosunki z rodzicami, rodzeństwem, co chcemy dać dziecku, jakie wartości mu przekazać, dlaczego chcemy mieć dzieci, co myślimy o karach fizycznych itp. Dom tylko obejrzała tak " z grubsza", nie było żadnego "szperania po kątach" ogólne wrażenia są bardzo pozytywne:- 11 maja jedziemy na testy psychologiczne. Tam to nas dopiero przemaglują  ale wiem, że warto
|
Przykro, że przylazła 
Cieszę się, że wszystko idzie w dobrą stronę oby tak dalej 
Cytat:
Napisane przez mlmFM
A tak wpadłam przekazać fluidki ode mnie i od Magdalenki... 
|
śliczny fluidek przygarnę jednego na nowy cykl własnie @ sobie poszła...
Cytat:
Napisane przez cherubinka
Paulinko, widzę, że wróciłaś z urlopu  Nie miałam okazji złożyć Ci życzeń, ale Ty kochana z pewnością wiesz co chcę Ci życzyć ...spełnienia marzeń ...zwłaszcza tego najważniejszego
A i jeszcze jedna sprawa, muszę Cię prosić o zmianę terminu @ na 25.03 ...nie wiem co się znowu dzieje? Najpierw przyszła po 26 dniach, co dla mnie jest rekordem (przy duphastonie mam 34-35 dniowe cykle), a teraz przylazła 13 dnia. Momentami mam dość wszystkiego.
|
bardzo dziękuję za życzonka
ale ta @ sobie w kulki leci mogła by sobie odpuścić raz a konkretnie 
Cytat:
Napisane przez Tincia
Hi.
A ja wróciłam właśnie ze zjazdu podyplomowego. Oczywiście nasze pkp miało 30min opóźnienia, więc jechałam drobne 6,5h. Na dworzec musiałam maszerować z buta, bo miasto zamknęli (jakieś biegi) i autobusy nie jeździły i padam na pyszczek... a jutro do pracy.
Paulinko- tatu śliczny lubie motyle
|
to się najeździłaś...mam nadzieję, że wyspana pomaszerowałaś do pracy 
cieszę się, że się podoba 
Cytat:
Napisane przez malami82
Witam,
baaaaardzo dawno się nie odzywałam ... Jakoś nie mam natchnienia ... staranka nie przynoszą jak do tej pory efektów ... wszystko wskazuje na to, że będę miała robioną laparoskopię ...
Może za jakiś czas wrócę do Was ...
Aha, data ostatniej @ 15.03.2011, nawet nie liczę który to już cykl
|
Witaj Kochana 
czekamy cierpliwie na Ciebie i za owocne staranka!!
Cytat:
Napisane przez pacierp
W piątek w końcu dostałam @ i poprosze o zmianę last @ 25.03.
U mnie nic nowego. Pisać nie mam o czym.
Trzymajcie się
Aha Paulinko fryz masz wyczesany  super wyglądasz 
|
Ale wysyp @ się zrobił mogła by sobie odpuścić wszystkie staraczki...
A jak tam sprawy się mają u Ciebie?? Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że my tu Cię bardzo wspieramy i trzymamy kciuki 
dzięki Słonko
Cytat:
Napisane przez mezaga
To i ja poproszę o zmianę na 28.o3 - cykl 41
|
No i kolejna @...zróbmy jakiś zbiorowy protest!! że żadnej @ nie przyjmujemy
|