Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało do wakacji! 5 małych posiłków dziennie i koniec ze słodyczami! :>
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 15:56   #910
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało do wakacji! 5 małych posiłków dziennie i koniec ze słodyczami! :>

Cytat:
Napisane przez Lajla_55 Pokaż wiadomość
Witam dziś w dobrym nastroju!!
Co do mleka, to ja nie znoszę, ale jeszcze bardziej jogurtu naturalnego Więc płatki z mlekiem przeżyję lepiej I tak też robię, dziś na śniadanko muesli z mlekiem 2%... Mam też już jabłko i zieloną herbatę za sobą.
Monika Fajnie, że waga schodzi w dół Czekam na efekty u mnie
A ja biorę tabletki anty (yaz) jak brałam je przed ciążą to straciłam 3 kg, bo też usuwają nadmiar wody z organizmu... A co do tej asequrelli (czy jak to się tam pisze ) to muszę sprawdzić czy to tu mają, bo mieszkam na zielonej wyspie... Jak nie to poproszę kogoś niech mi kupi i wyśle z Polski
Dzięki za rady, wątek czytam, ale zawsze jak zacznę to mój Szkrab akurat chce jeść, albo się bawić, albo po prostu przytulić

Dzięki i jak będę miała jakieś pytania napewno zadam Już jestem lepiej zmotywowana Schudnę do wakacji! A co!

Megi No ja ten weekend nazwałabym rajem hahah Pięknie się najadłaś... Ale teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tylko brać się do roboty Ja za każdy mój grzeszek dodaję sobie jakieś bonusowe ćwiczenia do moich codziennych... I nie ma, że boli! Jak przesadzę z jedzeniem muszę dodatkowo ćwiczyć! To tyle ode mnie

JA biorę też tabletki anty Yasminelle no i też łykam Asequrelle. Powiem CI szczerze że rewelacja, jestem bardzo zadowolona bo nic nie tyję No i nie mam żadnych skutków ubocznych brania tabletek anty Myślę że w Twoim przypadku jak najbardziej powinnaś wypróbować tą Asequrellę. Moim zdaniem Ci pomoże.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Moniczko waga jest dobra, bo przed chwilą ważyłam się w ubraniu i po obiedzie to pokazała ponad 52kg... nie wiem czemu, a cały tydzień się namęczyłam, na ćwiczyłam, nie jadłam nic pysznego a tu takie rozczarowanie
Zaraz biorę się za ćwiczenie.
A co do kisielu to mam z Gellwe i pisze na nim własnie tak dziwnie jak na Twoim dzisiejszym budyniu i już sama nie wiem

Meeedzik cierpliwości Przy Twojej wadze organizm się buntuję i nie chce chudnąć bo Ty i tak chuda jesteś, ja tez im bliżej mojej upragnionej wagi 55 kg to jest coraz ciężej.... Te rady co Ci wcześniej napisałam dotyczące Twojego brzucha myślę że powinny Ci pomóc ale na to trzeba troszkę czasu. Najważniejsze abyś podczas ćwiczeń owijała sobie brzuszek folią lub ubierała ten pas. Naprawdę świetnie to pomaga! Ja urodziłam dwoje dzieci a brzuch mam jak nastolatka - płaski, umięśniony troszkę ;p, i bez jakichkolwiek fałdek czy rozstępów. W życiu byś nie powiedziała że ja kiedyś w ciąży byłam jakbyś zobaczyła mój brzuch. No ale to naprawdę trzeba ćwiczyć i owijać się, oraz smarować codziennie na noc Ja muszę sobię kupić folię i owijać uda podczas ćwiczeń bo mam grube i mimo że chudnę to uda dalej są spore ;(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora