Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Homo - łączmy się.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 20:48   #166
chlamidla
Raczkowanie

Dot.: Homo - łączmy się.

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
a czemu im nie powiesz? na pewno zrozumieją, nawet jeśli niektórym będzie ciężko
widziałam jak czuł się z tym mój przyjaciel kiedy nie mógł nikomu o tym powiedzieć, potem się przełamał, jest szczęśliwy a ludzie... ma genialnych znajomych różnych orientacji

może pomyśl o zmienieniu miasta ewentualnie
byłam kiedyś z moim przyjacielem na ich imprezie w Warszawie gdzie mieszka, wszyscy byli zadowoleni, nikt nikogo nie wytykał, oni byli zadowoleni
ujawnienie się naprawdę może ułatwić życie

zresztą ja ciągle twierdzę, że jakby wszyscy homo się "ujawniali" to tej nagonki nie byłoby, trochę sami czasem do tego doprowadzacie
nie wiem czy mój problem nie leży na kwesti wieku, ja mam różnych znajomych w różnym wieku łatwiej jest mi przeskakiwać między wiekami i łatwo mi jest się dostosować do wielu osób, za to inni wychodzą założenia, że do nich trzeba się dostosować a tu mały błąd, bo moja dziewczyna jak i wielu moich znajomych twierdzi że 'nie będą się zniżać do poziomu nastolatki!' i właśnie jest problem bo teoretycznie się ujawniłam, weekend spędziłam z dziewczyną w Katowicach miała być fajna impreza moi znajomi i mile spędzony wieczór, no cóż nie wzięłam pod uwagę, że niektórzy ludzie nie chcą wielu rzeczy wiedzieć, tym bardziej kiedy partnerka jest młodsza i to o wiele lat od twoich znajomych...Moja dziewczyna raczej wysokiego poziomu wedłuyg nich nie pokazała, za to oni żądali od zaledwie 18 latki zachowywania się jak 30 paro letnia kobieta ech... i teraz żałuję że się ujawniłam w tym polu, naprawdę nie chcę robić z tego że ujawnianie jest złe ale naprawdę wielu ludzi nas widzi źle choć tak naprawdę niczym od 'normalnych' się nie różnimy, mam podobne problemy co związki hetero naprawdę choć to dziwne ale taka jest rzeczywistość ale cóż na polu uczelnianym zawiodłam się na całej lini...
Myśl obracają w fakt ..."

http://wiersze-ukryta-dusza.blogspot.com/
chlamidla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując