2011-03-28, 21:26
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ilu kochanków to dużo?
Cytat:
Napisane przez Pamela94
Dokładnej definicji pewnie nie ma, ale zastanawiam się, gdzie jest ta granica kiedy kobietę można uznać za rozpustną? Czy 3, 5, 10 partnerów to dużo, czy mało? A może wcale nie ma to znaczenia, bo przecież do prawdy o miłosnych kochankach wcale nie trzeba się przyznawać. Wiele kobiet często po prostu kłamie podając ilość swoich partnerów albo ją zaniżając (młodsze), albo zawyżając (starsze). Powody pewnie są różne, ale najczęsciej to strach przed byciem ocenioną, a może po prostu (nie-)uzasadniony wstyd.
|
Weź mi wytłumacz jak krowie na miedzy dlaczego młodsze niby zaniżają a starsze zawyżają liczbę partnerów. I od ilu lat dzieli się kobiety na młodsze/starsze bo nie wiem czy liczbę swoich partnerów mam podzielić czy pomnożyć.
A co do pytania to nie ma kobiet rozpustnych tylko różnie się w życiu libido rozkłada i tak samo jeśli pierwszy, drugi, dziesiąty facet okazał się marny a zdarzyła się akcja penis pochwa nie ma co zakładać na siebie pokutnego wora i czekać wreszcie aż pojawi się książę z bajki, ale trzeba żyć tak jak było w jednym "artykule" mierzyć i mierzyć do woli....
|
|