Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chudsza do LATA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 21:39   #1
potrzebujaca motywacji
Przyczajenie

Chudsza do LATA!

Wiem, że zapewne sobie myślicie znowu to samo, ale ja chcialabym zebrać grupkę osób, które chcą się odchudzać i gubić zbędne kg razem lepiej.. więc jeżeli ktoś zainteresowny to śmiało!

no to ja pierwsza:
hmm jakby tu zacząć: ma 16 lat, wiem co myślicie - gówniara, co ona tam wie.., wiem dużo na temat odchudzania , bynajmniej tak mi się wydaje. Mimo mojego dosyć młodego wieku stosowałam sporo diet, oczywiście był efekt uboczny, lecz ostatnio u moich ciotek zagościła dieta dr. dukana.. pomyślałam, a czemu nie wkońcu niedługo lato, takwięc zaczełam ją stosować. Ku mojemu zaskoczeniu nie było trudno, wiadomo początki początkami ale reszta dosyć gładko. odchudzałam się na niej od grudnia do począku lutego. Schudłam 5 kg- niedużo? tylko że jak narazie każdy kg się liczy! każdy bardziej mnie motywuje.. lecz oczywiście przyszedł czas imprezek, a to walentynki, dzień kobiet, urodziny kuzynki... i zrezygnowałam z diety. skutek był taki że dzisiaj jestem 3 kg cięższa, i tak sobie pomyślałam: nie! to koniec od jutra kontynuuję ową dietę. co postanowiłam to uczynię. jutro start. koniec- kto wie.. ale od jutra zacznę biegać- jak najwięcej, jeździć rowerkiem i robić brzuszki..mam nadzieję że mi pomożecie bo moja silna wola koczy się gdy zobaczę pięknie uzdobiony torcik, jakieś ciasto..
potrzebujaca motywacji jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując