Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
madziwnia szykuje sie do roczku malenstwa i dopina wszystko na ostatni guzik, na pewno niedlugo sie pojawi
na szczescie chrzest za nami mala nawet oka nie otworzyla... przespala wszystko.
U nas nieraz tez sie budzi w nocy to bierzemy ja do siebie dosc czesto wtedy sie ak cuudnie wtula i spimy sobie w 3 ;P
jada tez rozne rzeczy , sernik juz dawno wciagala:P
wiadomo ze nie wiem ile to tego nie bylo ale genralnie to je powoli wszystko.
Jak pojde na to pol etatu a ona wtedy do tego zlobka na 4 godziny to nie beda tam patrzec co jadla a co nie i nikt specjalnie nie bedzie dla niej gotowal , ona nie wybredna je wszystko jak leci:P
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------
libra mozliwe ale nie bede sluchala jak ktos mi dyktuje co mam robic zwlaszcza ktos kto nawet sam pracy nie umial sobie znalesc...
i generalnie robi tak zebym czula sie gorsza, po prostu przez zazdrosc, ale powiedzialam juz ze mam to gdzies , jak bedzie mi cos nie pasowalo to zJ✂✂✂ke dostanie i sie skonczy.
Tesciowej tez juz nie bede zalowac, jeszcze jedno porownanie mnie do coreczki i Oliwki do tamtej malej to bedzie nie milo a przynajmniej bede miec spokoj