2011-03-28, 22:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Napisane przez Janis_
hoppi no właśnie o to mi chodzi, zwyczajnie moglibyśmy się spotkać, porozmawiać... Nasza znajomość zakończyła się tak głupi sposób  My się nawet nie pokłóciliśmy tak naprawdę, to wszystko przez tę chorą 'aferę' z sylwestra, którą rozpoczął Rolland i przyjaciółka H. Naprawdę, ludzie to potrafią namieszać-.- Z H. niby pisałam trochę jakiś miesiąc temu, ale to wszystko było takie sztuczne i wymuszone z jego strony (tak mi się wydawało po tych krótkich, szorstkich odpowiedziach). No trudno, przecież nie będę płakać z tego powodu :P
sweet kuruj się 
|
szkoda, że tak naiwnie wierzy innym i nawet nie ma ochoty chyba wyjaśniać tego, żebyście mogli normalnie pisać, czy pobawić się jak dobrzy znajomi. oj, tak, ludzie potrafią bardzo namieszać, zanim zeszłam się z TŻ, to jego 'przyjaciel' poopowiadał mi niemiłe rzeczy o nim, a ja głupia uwierzyłam. dobrze, że później sobie wszystko wyjaśniliśmy, ale było mi wstyd, że jestem tak łatwowierna.
|
|
|