Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 22:57   #3810
Irisfeal
Wtajemniczenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Ty według mnie - jeszcze też do końca nie dorosłaś do związku... Związek to nie jest "duzo rzeczy na opak i wgl"... Na czymś takim nie da się zbudować niczego szczególnie trwałego.
A tam przesadzacie żaden związek nie jest idealny. (nie mówię, że tu akurat jest wszystko ok bo za mało wiadomo ale nie ma powodu żeby tak oceniać z góry) Mój chłopak też ma fochy - często nie wiem nawet o co albo uważam że o głupoty bez znaczenia. Im dłużej z nim jestem tym tego mniej (na początku prawie codziennie i o wszystko )ale nadal to dominująca cecha jego charakteru;p sporo rzeczy też jest u nas na "opak", nie tak jak powinno być planowo, w modelowym udanym związku, ale jakoś dajemy radę i jest nam razem dobrze

Najważniejsze, że piszesz że mu nie ufasz. To może znaczyć, że nie jesteś pewna swojego uczucia do niego..wstrzymaj się z decyzją aż będziesz miała 100% pewność że on kocha Ciebie a Ty kochasz jego. Nie ma co się śpieszyć, a ważne żeby nie musieć niczego żałować

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora