Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kolekcje masek, odżywek, szamponów :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 22:58   #4557
myszka2020
Zakorzenienie

Dot.: Nasze kolekcje masek, odżywek, szamponów :-)

Cytat:
Napisane przez Effervescing Elephant Pokaż wiadomość
hej
co do szamponu ziai- muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona kupiła mi go mama, ja sama myślałam, że będzie to taki wstrętny siano-maker.. za pierwszym razem włosy miałam strasznie poplątane, ale coś musiałam je zmierzwić.. potem już wszystko okay. ma gęstą konsystencję przez co jest wydajny ładnie pachnie, dobrze myje i jeśli zdarzy mi się nie nałożyć odżywki, to włosy i tak są ładne wygładzone i lśniące. jestem teraz w trakcie drugiej butelki. u mnie się sprawdził

sleek line- miałam kiedyś jej siostrę do włosów zniszczonych, do której mam ogromny sentyment (uratowała moje włosy zeszłego lata, miałam okropnie przesuszone pasma.. włosy wyglądały jak po tapirowaniu :-( ). jednak ta wersja jest lepsza- ma ładniejszy zapach, w ogóle nie przyspiesza przetłuszczania włosów (!!!!) co jest rewelacyjne.. włosy są naprawdę ładne, błyszczące, miękkie. Jedak pragnę dodać, że najlepsze efekty widać po pewnym czasie jest to mój produkt bliski KWC (chcę jeszcze wstrzymać się z oceną)
Dziękuję za opinię Zrobiłaś mi smaka na sleeka

Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość
Oto moja mała kolekcja
Dodatkowo planuję kupić wcierkę. Przeglądam KWC i nie mogę się zdecydować którą wybrać.
Wizażowe perełki Co powiesz o balsamie aloesowym z mypy?
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora