2011-03-28, 21:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted
ehh ale doła złapałam próbowałam stworzyć coś do ubrania na jutro... i wszystko co wymysliłam, to na mnie wygląda okropnie, przeokropnie i tak mi smutno a jednocześnie jestem zła...
i zdecydowałam o wystawieniu na all dresowej marynarki atmo bo na mnie za szeroka troche a tak mi się podoba
Przepraszam
|

Cytat:
Napisane przez roxana222
Obiekt sam do mnie napisał na GG dzisiaj, więc może na spotkaniu nie było tak źle
|

Cytat:
Napisane przez tenebris
tak? taka różowo-pudrowa? znalazłam ją rok temu w New Looku ale oczywiście XXL
|
oj nie khaki- kolor ale fajna dłuższa właśnie i materiał porządny
Cytat:
Napisane przez dagna1
nie mam parki sprzedawczyni odlozyla zla kurtke-bezowa, tez na przecenie za 40zl, ale mega krotka!! cos w stylu 'grzybka' kolezanka kupila, bo nie wiedziala jak naprawde kurtka ma wygladac, wiec jutro jade oddac i kupic parke o ile sie jeszcze uchowaly,ale watpie
|
dobranoc daguś  
Cytat:
Napisane przez maggie82
nie martw się Pewnie jeszcze są w sklepie ... u mnie je widziałam - przynajmniej beżowe i khaki ale tak jak pisałam - troszkę kiepskie jak na mój gust A te grzybki widziałam - w sumie to taka narzutka na lato bo jako kurtka się nie sprawdzi
Nudi  Blogi to złooooooooooo  podobnie jak cały Wizaż 
|
zuo!
Cytat:
Napisane przez 135nudziara
to wina @ i hormonów  . trzeba przeczekać i będzie lepiej
ja w niej uwielbiam to, że jest ubrana tak świetnie, stylowo, ale normalnie  . bo te niektóre szafiarki...no nie wyobrażałabym sobie wyjść na ulicę tak jak niektóre są ubrane (a w zasadzie przebrane).
uciekam. dobranoc  
|

Cytat:
Napisane przez Danula
Prawda, że wspaniała 
Oj Mopsiunia 
Ech może będzie siuprajs jutro i przyjdzie paczka 
|
jak nie przyjdzie- to ja do nich..... zadzwonić mogę
Cytat:
Napisane przez maggie82
Też idę  Dobrej Nocy Wszystkim