Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 08:48   #3447
Krusiak
BAN stały

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
tak jak napisalas ze termin z usg inny i om inny u mnie tez ale po terminie sie nie czuje bo liczy sie z om i on jest najwazniejszy ja teraz wchodze w 39 tydz. a termin z usg byl na 18.03 wiec juz by bylo 10 dni po terminie....termin z usg nigdy nie powie prawdy chyba ze dzidzia jest ksiazkowa to tak a moja w 33 tyg juz byla duza na 35-36 tydz wiec nie ma sie czym sugerowac ....w I c znowu mowili ze dziecki duze nie bedzie takie 3500-3600g wiec mowie sobie ok bedzie dobrze a jak urodzilam i go zwazyli i mowia 4100 g to myslalam ze mam cos ze sluchem i mowie tak 3100g to swiewtnie a polozna sioe smieje i mowi doda pani kg bo chlop jak dab a najsmieszniejsze jest to ze pokazali mi jego dupsko zamiast buzki ...buzke zobaczylam dopiero na oddziale i byl czysty dziadek ze strony eks.myslalam ze padne ze smiechu ....czlowiek spodziewa sie dziecka podobnego albo do siebie albo do meza a przewaznie dzieci do dziadkow podobne
Tak, tylko ze Ty masz mala roznice co jest dopuszczalne i jest to norma/do 2-3tyg/ a ja mam 5tyg czyli 35dni ;-/ i od tego jest cale zamieszanie
I teraz w 36tyg on ma 4kg
Kurcze, jakos nie wydaje mi sie,zebym urodzila do CC mam nadzieje ;-))

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Krusiak, my na szczęście mieliśmy chrzest w sobotę, całej mszy bym na pewno nie wytrzymała. A teraz jak będziemy chrzcić córę to na pewno wręczę ją ojcu Nie zazdroszczę tych pokręconych terminów, ja panikara jestem i wolę jednak wiedzieć ile mam faktycznie do terminu...
Wiesz, ja o tym probuje nie myslec-przyjelam sobie ze 11kwietnia jest godzina 0 i koniec kropka ;-)

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Krusiak-25 km do Wołomina, w tym przejazd przez cala Warszawę

Kurczaki.... Ile Ty juz po terminie jestes?? 8 chyba wywoluja to bys miala prawo wyboru szpitala/bez boli jak cos ;-)
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora