Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 10:05   #2007
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

A ja baaaaaaardzo proszę Was o kciuki, jadę do lekarza z tymi twardnieniami brzuszka, zobaczymy jaki stan szyjki, bardzo proszę o zaciśnięcie kciuków :pro si:

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
karolinee1983 ja mam tzw. kolki pseudonerkowe. Ginka kazala mi lykac no-spe. Ale mialam chyba z trzy razy taki atak, wyniki moczu sa ok.
kolina ja lykam prenatal i do tego kupilam sobie zwykla omege, taka doppelherz forte.
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
karolinee być może, tym bardziej ze miesiąc temu Cię to męczyło. Ja czułam taki nieprzyjemny ból jeszcze, jakby ucisk, uczucie pełnego pęcherza a jak posżłam do łazienki to 2 krople i pieczenie...okropne to było. Do dzisiaj profilkatycznie ginka mi kazała brać żuravit 1x na dzień w razie w. Może weź sobie żuravit, pij sok z żurawin, dużo wody, i zobacz czy po 2 dniach są efekty.
Dziękuję dziewczynki za info Dziś już nerka mnie tak nie boli, ale pewnie jest to związane z moim pęcherzem. U mnie co prawda nie ma bólu przy oddawaniu moczu, ani żadnego pieczenia, ale do toalety biegam często - w tamtym miesiącu też tak było i wyszły mi leukocyty a żurawit biorę, gin mi każe cały czas stosować ze względu na moje nawracające infekcje pęcherza

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Ja tez mam dzis wizyte o 13:00, bardzo prosze o kciuki za moją szyjkę !!! Ja biore PregnaPlus i dodatkowo żelazo Biofer.

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora