Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 10:13   #2010
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Dzień dobry mamusie

Zmalowana brzuszek pierwsza klasa A pokój wyszedł świetnie No i kciuki za spotkanie z prawnikiem zaciskam

Gratuluję wszystkim które zaczynają dzisiaj kolejny tydzień Ależ ten czas leci

Zaciskam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Chyba dzisiaj jakiś czas nieprzespanych nocy bo ja też pół nocy nie spałam Najpierw się obudzułam koło 2 i nie mogłam spać bo mi cały nos zapchało a jak zasnęłam to przed 4 zbudziła mnie moja psina i tak go brzuch bolał że aż piszczał i nie spałam do 5 bo mi go było szkoda i czekalam az mu pomoga leki. Jedna mala psinka a wszyscy w domu nie spali. A jak już po 5 mu przeszło i się położyliśmy to D naszło na łóżkowe rozmowy o dziecku i że to już tak niedlugo i że jak to będzie jak taka malutką kruszynkę do domu przywieziemy i w ogóle jaki to cud ta cała ciążą że jeden rośnie w drugim Usnęłam koło 6, wstalam o 6:30 wyprawiłam męża do pracy i uderzyłam dalej w poduchy Dopiero wstałam i zaraz musze jechać do miasta wyrejestrować sprzedane auto, popłacić rachunki za telefony i w końcu może kupie sobie stanik jak będą
Także mamuśki życzę Wam miłego dzionka i nie piszcie za dużo

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
ja mam Feminatal N
Ja biorę to samo
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora