Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 16:44   #2004
dodeczka84
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez filipink Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Jestem fanką Waszego wątku i na bieżąco śledzę z ciekawością nowe posty Sama jestem szczęśliwą posiadaczką karmelowej Krystyny, szarej Emilki, beżowej Giny, granatowej Edie i dwóch Jill- beżowej i czarnej... i właśnie- dziewczyny bardzo się dziwię, że Jill w ogóle nie cieszy się u Was powodzeniem, a według mnie to naprawdę super torba. Bardzo pakowna, wygodna, przestronna,dobrze wykonana, super dopasowuje się do ciała...no i ta cena Beżowa jest wykonana trochę z twardszego tworzywa, czarna do złudzenia przypomina skórkę-jest bardzo mięciutka w dotyku. Zamieszczam również parę fotek, chociaż one nie oddają uroku torebek...Jako bonusik torebeczka, którą kupiłam dzisiaj w sh Musiałam się pochwalić Pozdrawiam Was ciepło i życzę miłego dnia
Jaka śliczna sesja! Jill - mówisz... a czy zechciałabyś zrobic fotkę beżowej na ramieniu???