2011-03-29, 17:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Cytat:
Napisane przez 135nudziara
dopiero dodeczka mi uświadomiła, że już dziś wtorek! i jak chcę mieć torebkę na sobotę, to muszę zamówić już
Gina bordowa czy beżowa?  myślę nad tym bardzo długo i nadal nie wiem  . dwóch wziąć nie mogę, bo kasy mam na jedną tylko  .
i tak - beżowa na real fotkach jest cudowna  i w ogóle na lato fajna, taka delikatna! ale bordowa...no w lato nosi się raczej jasne rzeczy i jakoś tak może by bardziej pasowała akcentowo?
chyba zaryzykuje i mimo tego, że charal (dobrze pamietam?) dostała brzydką bordową, a beżowe póki co są ok, to ją kliknę... tylko jak będzie brzydka...to będę zła
widzę, że jakaś dziś dobra aura na zamawianie 
|
Hej Nudi
moje torebki pewnie byłyby na czwartek, ale konto mam na adres firmowy, a biorę urlop, bo jedziemy z koleżanką do lekarza "rozkrokowego":hahaha : i nie chcę by ktoś inny rozpakował moją paczkę!!! a u nas jest trochę ciekawskich babek
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------
Cytat:
Napisane przez monica80c
   Fotki?? ?
 też bym wybrała bordową- "kto nie ryzykuje -nie pije szampana" jak to mawia podobno Weronika Marczuk-już nie Pazura
dostaniesz śliczną  i zapoczątkujesz wizażowy szał na bordową Ginę 
|
To jest stare rosyjskie powiedzenie, często się nim posługuję w oryginalnej wersji hehe
(z wykształcenia jestem nauczycielką rosyjskiego to jedyne co na tę porę z rosyjskim mam wspólnego )
|