Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 17:59   #2012
dodeczka84
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dopiero dodeczka mi uświadomiła, że już dziś wtorek! i jak chcę mieć torebkę na sobotę, to muszę zamówić już

Gina bordowa czy beżowa? myślę nad tym bardzo długo i nadal nie wiem . dwóch wziąć nie mogę, bo kasy mam na jedną tylko .
i tak - beżowa na real fotkach jest cudowna i w ogóle na lato fajna, taka delikatna! ale bordowa...no w lato nosi się raczej jasne rzeczy i jakoś tak może by bardziej pasowała akcentowo?

chyba zaryzykuje i mimo tego, że charal (dobrze pamietam?) dostała brzydką bordową, a beżowe póki co są ok, to ją kliknę... tylko jak będzie brzydka...to będę zła

widzę, że jakaś dziś dobra aura na zamawianie
Hej Nudi
moje torebki pewnie byłyby na czwartek, ale konto mam na adres firmowy, a biorę urlop, bo jedziemy z koleżanką do lekarza "rozkrokowego":hahaha : i nie chcę by ktoś inny rozpakował moją paczkę!!! a u nas jest trochę ciekawskich babek

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Fotki?? ?

też bym wybrała bordową- "kto nie ryzykuje -nie pije szampana" jak to mawia podobno Weronika Marczuk-już nie Pazura

dostaniesz śliczną i zapoczątkujesz wizażowy szał na bordową Ginę
To jest stare rosyjskie powiedzenie, często się nim posługuję w oryginalnej wersji hehe
(z wykształcenia jestem nauczycielką rosyjskiego to jedyne co na tę porę z rosyjskim mam wspólnego )