Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 19:27   #319
lila26
Raczkowanie

GG do lila26
Dot.: Listopadowe Panny Młode

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
My też wyprawiamy poprawiny, z tym, że nocować będzie rodzina z daleka z Koszalina i z Głogowa no i my, ale Nasz apartament jest prezentem od właścicieli sali na poprawinach będą moje 3 siostry z rodziną, 4 braci mojego TŻ też z rodziną chrzestni i już wyszło 60 osób, więc reszty rodziny nie zapraszamy a na poprawinach będzie grała ta sama orkiestra co na weselu a u Was jak będzie ? aha no i poprawiny będą od 15 do północy
ooo do północy fajnie u nas zapraszamy ok. 120 gości z czego myślę, że jakieś 20 odpadnie, a poprawiny mamy od 14 do 21, a co do muzyki to zrobimy listę z muzyką i będziemy puszczać z laptopa...

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Ja mam kościól na 11:00 na 13:00 jest obiad i wesele do bialego rana. Moze dlatego nie robimy poprawin

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

My planujemy wesele na 100 osób ale niewiem ile mi sie wyłamie ja mam bardzo małą rodzinę wiec odemnie 15 osób zato zapraszam 20 znajomych (mamy wspólnych) na a reszta to rodzian od mojego. Ona ma aż 5 braci z tego 3 żonatych wiec wchodze do sporej rodzinki
no to faktycznie nie ma co robić poprawin, wszystkim przyda się regeneracja po takiej zabawie

my mamy kościół na 15 a później zabawa do 5