2011-03-29, 19:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Cytat:
Napisane przez CharLizZie
Hej, hej 
doczytałam już na innej stronie, że będą w Bonarce  super, bo G. Krakowska mnie drażni, a spodziewałam się, że właśnie tam będą 
Jaką torebkę? 
|
O w Bonarce? to nie wiedziałam , w piątek mam zajęcia ale w sobotę może się zjawie, powinni jeszcze napisać jakąś orientacyjną godzinę ..
Torebkę no taką taką Nie mam zdjęcia i na razie nie zrobie
Cytat:
Napisane przez 135nudziara
Gina bordowa czy beżowa?
|
Mi się strasznie podoba beżowa 
Cytat:
Napisane przez siulka
To zdjęcia już wrzucam, chociaż robione na szybko, więc takie średnie
Jeśli chodzi o Brook - już ją wielbię, będę z nią chodzić aż do śmierci
|
Brook.. mialam chwile karmelową.. nie polubiłam tego koloru Ale kusi mnie czarna, tylko ciąglę ktoś na nią narzekał a to łańcuchy a to co innego i przechodzi mi ochota jak sobie to przypomne 
Cytat:
Napisane przez dagna1
to juz za tydzien  tylko czemu w bonarce? nie lubie tej galerii
monia, mam parke  zielona, bo bezowych nie bylo. material jednak nie jest taki zly jak na poczatku myslalam  (termin mam na pierwsza polowe maja  )
widzialam rozowa emilke na rondzie grzegorzeckim - kunia? charli? 
i tak mi sie spodobala, ze do listy must have zapisuje emili (czarna?szara?)
|
Ja do bonarki mam strasznie daleko.. No ale Jak coś to sie pochwale z czym ide ( )
Skusiłas sie jednak? Wg mnie to za krótkie jest na parke, ja to kurtką nazywam Do latania nie-na-elegancika wg mnie super 
Ja nie mam różowej Emili mam szarą (a to ta wrzosowa czy grzybowa?)
Za to ostatnio stałam na przystanku Batorego widziałam moją Kryśkę - czyli beżową a kawałek dalej czarną Flavie Ja miałam Aide Kraków - siedlisko e-woreczków
|
|
|