Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 18:43   #2167
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mam na skierowaniu Krzywa cukrowa 2-pkt 75g tzn. że rano mi pobiorą krew, potem walne 75g glukozy i po godzinie jeszcze raz mi pobiora krew ?? Bo jest na tym skierowaniu jeszcze Krzywa cukrowa 3-pkt i to wtedy pobieraja 3 razy ?? Dobrze kombinuje

wg mnie to jak masz 2 pkt to pobiorą Ci przed wypiciem i po 2h bo to ta większa dawka , a 3 pkt to przed , po 1h i po 2 h

ja miałam robioną właśnie 3 pkt ale niepotrzebnie się okazało bo moja gin chciała tylko 2 pkt.

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
no właśnie, czyli sprawdza się że dziewczynkę łatwiej z pewnością stwierdzić a z chłopcami to bywa tak że czasem gin pomyli pisiorka z jakimś innym płodowym "odrostem"
no widzisz a mnie gin powiedziała że chłopaka stwierdzają najczęściej trafnie i nic mu się już nie "wchłonie" a z dziewczynkami bywa różnie bo często coś im "wyrasta"

a ja mam pytanie do mamuś z doświadczeniem, bo kurcze zastanawiam się czemu mam taki duży brzuchol koniec 27 tc i 107 no i zastanawiam się czy to w normie czy to nie daj boże wielowodzie
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora