2011-03-29, 20:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Cytat:
Napisane przez dagna1
jakbysmy zrobily jakies spotkanko to przychodzimy obie w zielonej parce i z czarna imogen  
|
  m oże po 2 lub 3 torebki weźmiemy?
Cytat:
Napisane przez dagna1
'parka'' bo sie tak na wizazu przyjelo  dla mnie tez to kurtka, tym bardziej,ze wysoka jestem  emilka wrzosowa  sliczna jest, ale to kolor nie dla mnie; bede brala czarna  nooooom w krakowie pelno jest etorebek  nawet w spozywczaku obok domu spotkalam flavie (turkusowa, czarna) i emilki we wszystkich kolorach  . cale szczescie,ze juz nie studiuje, bo jak bywam na uczelni (biblioteka i te sprawy) to spotykam kilka mizens (najczesciej emilki, vivienki i flavie).
w bonarce bede raczej we wtorek  w poniedzialek nie dam rady
|
w Łodzi tylko dwa razy widziałam emilkę i raz flavię
Daga- pierwsza połowa maja???????
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted
o to ja mam tak 15/16 cm 
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------
MOim zdaniem kryśka bardzo się różni od tych primarkowych  i to z dużą przewagę na stronę Kryśki 
Faktycznie przy 180cm  to takie spore torby wyglądają idealnie 
|
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted
KOchane a jeszcze zadam takie pewnie głupie pytanie - jak kupiłam takie paiperowe foremki do muffinek, to piecze się je w nich samych czy tym sie tylko wysciela jakąs metalową foremkę do muffinek <wstydniś>
|
to mamy podobne nadgarstki- to spoko powinno być z doregulowaniem
papierowe wkłada się w formę teflonową
lub inną, ale w samych nie da rady
|
|
|