Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 20:02   #2123
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
jakbysmy zrobily jakies spotkanko to przychodzimy obie w zielonej parce i z czarna imogen
m oże po 2 lub 3 torebki weźmiemy?
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
'parka'' bo sie tak na wizazu przyjelo dla mnie tez to kurtka, tym bardziej,ze wysoka jestem emilka wrzosowa sliczna jest, ale to kolor nie dla mnie; bede brala czarna nooooom w krakowie pelno jest etorebek nawet w spozywczaku obok domu spotkalam flavie (turkusowa, czarna) i emilki we wszystkich kolorach. cale szczescie,ze juz nie studiuje, bo jak bywam na uczelni (biblioteka i te sprawy) to spotykam kilka mizens (najczesciej emilki, vivienki i flavie).
w bonarce bede raczej we wtorek w poniedzialek nie dam rady
w Łodzi tylko dwa razy widziałam emilkę i raz flavię

Daga- pierwsza połowa maja???????
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
o to ja mam tak 15/16 cm

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

MOim zdaniem kryśka bardzo się różni od tych primarkowych i to z dużą przewagę na stronę Kryśki
Faktycznie przy 180cm to takie spore torby wyglądają idealnie
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
KOchane a jeszcze zadam takie pewnie głupie pytanie - jak kupiłam takie paiperowe foremki do muffinek, to piecze się je w nich samych czy tym sie tylko wysciela jakąs metalową foremkę do muffinek <wstydniś>
to mamy podobne nadgarstki- to spoko powinno być z doregulowaniem

papierowe wkłada się w formę teflonową
lub inną, ale w samych nie da rady
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora