Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 19:37   #2600
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
mąż umówił mnie na USG na 08.04. nerwy... nerwy... nerwy...
Czemu nerwy, będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
potwierdzam, że w szpitalu w którym rodziłam tak właśnie jest nikogo nie odsyłają jak chce u nich rodzić (a w niektórych lubelskich szpitalach się to zdarza!!!), poród rodzinny jest faktycznie darmowy, a położne pytały mnie czy mi wygodnie w tej pozycji czy chcę rodzić w innej
też słyszałam o tym szpitalu takie opinie, że jest naprawdę ok, a położne to super babki. Jak leżałam na patologi to przychodziły położne , takie fajne kobitki

Przeżyłam borowanie 7 bez znieczulenia oł je jestem z siebie dumna, Pani dentystka pytała się cały czas jak się czuję, że postara się żeby nie bolało, a jak zaboli to znieczulenie , i nie bolało
Ale wiecie co.... NFZ to jakiś koszmar! Babka rozwierciła mi zęba i prosi pielęgniarkę o jakieś tam wypełnienie, a ona mówi że tego nie ma na NFZ i podała nazwę innego wypełnienia "zastępczego"
Na to Pani dentystka "że to jest znieczulenie do martwego zęba a ja mam zdrowy" , to tamta zaczęła się z nią kłócić to dentystka wstała poszła do szefa i słyszę "to kobieta ciężarna należy jej się to co dobre"
No i wyszło na jej i założyła mi dobre wypełnienie.

Miło że tak walczyła, ale na NFZ boję sie pójść dalej... zgroza.. co ludziom wciskają i się nawet o tym nie wie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora