Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 19:54   #2607
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no i poinformowałam mojego przełozonego ze jestemw ciązy najpierw był w szoku ale jak sie spotkalismy to w sumie powiedziałz e sie ciesz ze mi sie udało-wie o moim wczesniejszym poronieniu.
Ja mam umowe do wrzesnia i powiedział ze przedłuza do dnia porodu potem przysługuje mi zasiłek macierzyński z zus a potem moge niby wrócić jak bede chciała, no cóż myslałam ze powie ze po prostu we wrzesniu przedłuza mi tak ze juz na dłużej ale widac chyba za bardzo w niego wierzyłam , no chyba ze sie nie zna a jak potem bede z nim gadac to moze tak zrobi, nie wiem na razie sie tym nie przejmuje bedzie jak bedzie oczywiście we wrzesniu pojade na rozmowe i poprosze o przedłuzenia na dłużej a nie do dnia porodu-zobaczymy nie martwie sie tym nic a nic , poradze sobie bom jest zdolna dziewczynka co nie jakbym tak czekała i czekała na umowe na stałe to chyba bym nie zdązyła nigdy zajsć w ciąże
To jesteśmy w podobnej sytuacji - ja mam umowę do połowy sierpnia, a tp mniej więcej na 20.09. Tyle, że do tej firmy nie zamierzam wracać, bo nie mam po co, wystarczy mi 5 lat pracy tam

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Osobiście nie mam doświadczenia ale tego bym nie robiła

Koleżanka miała 30szt i wychodzilo jej po 10-15 na dzień. Prała dzień w dzień, a do tego prasowała. Ja podobno wychowałam sie na nieprasowanej tetrze
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
hahah, wyobrażasz sobie prać to co 2-3 dni tetrę i trzymać to taki kawał czasu kiedy kupki jednak nie pachną fiołkami mimo , że takie słodziaczki je robią
Tetra to jest jedna sprawa, a jeśli mówimy o wielorazowych pieluszkach, typu z kieszonką, formowane, AIO itd to nie trzeba ich prasować
A jeśli chodzi o rzadsze pranie czy brzydkie zapachy - można kupić specjalne olejki, do tego zamykane wiadro i po problemie - a dla zainteresowanych polecam stronę http://www.pieluszkarnia.pl/ i chociażby takie porady http://www.pieluszkarnia.pl/Pozostal...nfo-pol-7.html

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora