Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 21:52   #560
ines25
Rozeznanie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV

Cytat:
Napisane przez Winky Pokaż wiadomość
Strasznie mało. Węgle tylko w jednym posiłku. Tu jest 1000kcal? Gdzie się podziały owoce i tłuszcze? Do śniadania dodaj jakiś owoc, na drugie kanapka, na obiad mięcho + węgle + warzywa, na podwieczorek jakiś omlet, a na kolacje wieśniak z warzywami. Koniecznie dodaj tłuszcz, tłuste ryby: łosoś, makrela, orzechy i pestki.
Dzięki wielkie za opinie! Wiem wiem... dzisiaj dość kiepsko to wyszło ale 3/4 dnia siedziałam u klienta, w barku przy siedzibie klienta miałam do wyboru (z tego co się nadawało) tylko sałątkę grecką potem wpadłam na chwilkę do domu i podgrzałam pierś z indyka i ją w biegu pożarłam niestety na gotowanie ryżu zabrakło czasu bo po córcię musiałam lecieć no i tak ta jajecznica to była po 19 już a wiejski light to pewnie po 22 zjem na ok 1h przed snem... Jeśli chodzi o NNKT to nieznoszę praktycznie żadnych bakali w sumie jedyne co jeszcze lubię to pestki dyni i słonecznika... starczy?
Wrzucam jeszcze raz wczorajszy jadłospis, który uważam za nieco lepszy niż dziś

R
I: Bułka pełnoziarnista, twaróg president naturalny(do posmarowania kanapek), ogórek-plasterki, kawa czarna bez cukru
II: Jajko + ogórek małosolny, kiwi
III: pierś z indyka grillowana, warzywa na parze (kalafior, brokuły, marchewka), ryż
IV: jabłko, mandarynka
V: bułka pełnoziarnista z szynką i pomidorem
VI: serek wiejski lekki
ok 2l wody niegazowanej + 2xherbata zielona

ines25 jest offline Zgłoś do moderatora