Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-29, 21:42   #1685
Bakteryika
Wtajemniczenie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2604182 6]
Cieplo, balerinki juz mozna nosic na gola stope

ooo, tym tez bym nie pogardzila

dziewczyny, robilyscie kiedys kotlety z jajek? ja robilam wczoraj i jednoglosnie z Tz doszlismy do wniosku, ze sa lepsze od mielonych dalam tez duzo zoltego sera i przypraw, wyszly pyszne
Bakti: moze zaserwujesz swoim facetow, tylko im nie mow, ze tam miesa nie ma, ciekawe czy im zasmakuje [/QUOTE]

tz przez ramie mi przeczytal i teraz bedzie mi kazdego kotleta sprawdzal ale sprobuje zrobic - nie powiem

ja w baletkach od tygodnia latam

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Widzialam Incepcje - o matko ale sie wynudzilam ziewalam co 3 minuty chyba. Z ktorej strony ten film fajny chyba ze zlej strony ogladalam .

Wiec temat zarzucam - jakie filmy polecacie nie dla dzieci . Wykupilam lovefilms, chcialam skompletowac liste a tu pustka w glowie. Dodalam troche oskarowych z ostatnich lat, ale chetnie poznam wasze typy (oprocz Incepcji ).
ja jestem tak do tylu z filmami ze nic ci nie pomoge... jedyne co pamietam to 'hereafter' ale chyba na dvd jeszcze nie ma

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2604595 8

Ja z kolei mam pytanie typu blondynka pyta . Czy jak programuje Sky na nagrywanie to musze go zostawic wlaczony czy moge odlaczyc z pradu rozum mi podpowiada, ze powinien byc wlaczony, ale czy na pewno [/QUOTE]

na stand by moze byc ale nie z pradu (czyli pilotem wylaczony bez odcinania zrodla pradu)
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora