Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 06:57   #2247
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A gdzieś Ty się podziewała tak długo?
miałam zajęcia na uczelni w pon i wtorek i nie miałam czasu ani siły zaglądać do Was. Ale już się poprawiam

w czwartek mam niby seminarium ale chyba nie pójdę, nie chce mi się, byłam w zeszły czwartek i było nas dwie więc sobie odpuszczę tym razem

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
no to i ja wrzucę mój okaz z dzisiaj 27 tydzień i 6 dzień
jaki śliczny masz taka piłeczka - podobny do mojego bo też mam wysoko brzuszek
a bluzeczka super do podkreśla

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Na poprzedniej stronie zdjęcia dodatków dla izy a tutaj w końcu ja i obiecany wózek:

super brzuszek i świetny wózeczek - ja właśnie zaczęłam na żywo oglądać w końcu jakieś bo na necie to wszystkie niby fajne są, widziałam Espiro Atlantic używane dwa - jeden na gwarancji jeszcze pół roku 3w1 z fotelikiem za 700zł jak nowy prawie i drugi też ten sam model ale bez fotelika też w dobrym stanie za 550zł oba w komisie z art dziecięcymi w Rzeszowie, bo w Mielcu chyba takich komisów nie ma

Gdzie ten Twój wózek jest niby wyblakły? piekny a kolorystyka baaardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
A ja słyszałam, że jest odwrotnie, tzn. że jak coś widac u chłopca, to ciężko się pomylić, natomiast prognozowane dziewczynki okazują się czasem chłopcami, którym się ptaszek schował
może to zależy od gina i jego doświadczenia w podglądaniu mój mówił że jemu łatwiej określić że dziewczynka jest dziewczynką niż że chłopiec chłopcem twierdził że czasem jak dziecko ma w okolicach bioderek pępowinę albo coś to można pomylić to z siusiaczkiem i że on dziewczynki potwierdza na 100%, oby bo jak nie to będą jajca dosłownie...

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-03-30 o 07:42
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora