Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 09:43   #4080
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe dokładnie

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

no masakra, jak zobaczyłam w jednym sklepie 17,99 to aż zbladłam
ja zbladłam jak zobaczyłam rzodkiewkę za 2,50zł

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
o dokładnie tak nam mówili na szkole rodzenia że za czasów naszych rodziców lekarze kazali spuszczać mleko do szklanki i pod światło - zawsze było szare czyli rzekomo mało tłuste a to przecież pierwsza faza mleka zresztą fajnie to przy laktatorze widać że najpierw tryska a potem tak jakby kapie powolutku
żarłoka miła i tyle albo kryzys za kryzysem dla mnie każda mama karmiąca bez względu ile karmiła czy tydzień czy miesiąc czy rok jest mega
właśnie ona nie patrzyła czy szare
tylko one było rzadkie prawie przezroczyste

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
nieźle
dla mnie w Realu pani specjalnie kasę otworzyła, podeszła, wzięła mnie za ramię i zaprowadziła do siebie do kasy, miny ludzi bezcenne

mi się podobają kasy w Kauflandzie bez słodyczy raz chciałam w kolejce w sklepie przy fabryce Zott panią w ciąży przepuścić to nie chciała a ludzie się pchali tam zawsze taki ruch w tym sklepie że wahadłowo wpuszczają

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-30 o 09:44
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora