2011-03-30, 11:07
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: ***operacja tarczycy***
Cytat:
Napisane przez perelka_np
Dziewczyny czy przeziębienie jest przeciwwskazaniem do operacji usunięcia tarczycy bo ja się niestety przeziębiłam  miałam mieć operacje w zeszłym tygodniu ale chirurg się rozchorował i mieli mnie kroić w tym tygodniu ale nie wiem co teraz będzie przez to przeziębienie 
|
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale co jakis czas czytam Wasze wpisy. Chciałam napisać odnośnie kondycji przed operacją. 28go teraz w pon. miałam zjawić się w szpitalu i tak zrobiłam. Jednak na izbie przyjęć lekarz stwierdził, ze mówie przez nos (byłam przeziębiona ale tydzień temu i wydawało mi sie że jestem zdrowa, 0 kichania, 0 katru, ..) i powiedział, że w takim stanie mnie anestezjolog nie znieczuli. Potem zszedł pan doktor z oddziału i powiedział, ze wszystkie pacjentki pozarażam.
Dziewczyny pilnujcie się, ani troche przeziębione nie możemy być. Dali L4, na szczęście drugi termin mam szybki na 04.04.
Teraz chodze w ciepłym swetrze, szalik na szyji, pije ciepłe herbatki, rutinoscorbin i rzeczywiście sama sie lepiej czuje.
już bym chciała być już po.. noi tez sie martwie tym okresem, niby wypadnie mi tydzien po zabiegu, no ale.. a o majtki nie wiem czy spytam ale planuje je miec na sobie   i już
|
|
|