Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***operacja tarczycy***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 11:07   #4003
Ewiaszek
Przyczajenie

Dot.: ***operacja tarczycy***

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy przeziębienie jest przeciwwskazaniem do operacji usunięcia tarczycy bo ja się niestety przeziębiłam miałam mieć operacje w zeszłym tygodniu ale chirurg się rozchorował i mieli mnie kroić w tym tygodniu ale nie wiem co teraz będzie przez to przeziębienie
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale co jakis czas czytam Wasze wpisy. Chciałam napisać odnośnie kondycji przed operacją. 28go teraz w pon. miałam zjawić się w szpitalu i tak zrobiłam. Jednak na izbie przyjęć lekarz stwierdził, ze mówie przez nos (byłam przeziębiona ale tydzień temu i wydawało mi sie że jestem zdrowa, 0 kichania, 0 katru, ..) i powiedział, że w takim stanie mnie anestezjolog nie znieczuli. Potem zszedł pan doktor z oddziału i powiedział, ze wszystkie pacjentki pozarażam.

Dziewczyny pilnujcie się, ani troche przeziębione nie możemy być. Dali L4, na szczęście drugi termin mam szybki na 04.04.
Teraz chodze w ciepłym swetrze, szalik na szyji, pije ciepłe herbatki, rutinoscorbin i rzeczywiście sama sie lepiej czuje.

już bym chciała być już po.. noi tez sie martwie tym okresem, niby wypadnie mi tydzien po zabiegu, no ale.. a o majtki nie wiem czy spytam ale planuje je miec na sobie i już
Ewiaszek jest offline Zgłoś do moderatora