2006-08-28, 23:04
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Free Samples
Cytat:
|
Napisane przez m_a_g_d_a
drogie wizażanki mam do Was wielką prośbe. Dostałam maila, niestety po angielsku, a że w językach dobrza nie jestem, prosze o pomoc
treść:
Dear Madam,
Thank you for joining us and taking the time to write. Your beauty concerns are important to us and we appreciate the opportunity it presents to communicate with you.
We would be more than glad to give you samples from Clarins. I suggest that you approach any of our Clarins counter and make sure to talk to one of our Beauty Consultants. As this is really part of our service to our clients, they would give you free consultation and from there give you the appropriate samples suited to your skin needs.
Should you need more assistance, contact our Agent in your country at:
Optimum Distribution sp ZOO
02-822 Warszawa
Ul Poleski 21
Phone : 00 48 22 545 13 00 (8804)
Fax : 00 48 22 545 14
Yours sincerely,
Michele Lagne
Paris Clarins Consumer Relations
z góry dziękuje 
|
Przepuściłam list przez Translatora (niestety nie jest to zbyt dokadny program, ale odwalił kupe roboty) ioto eekt:
"Droga Pani ,
Dziękujemy dla dołączania do nas i brania czasu, by napisać. Twoje zainteresowania piękna są ważne do nas i doceniamy okazję, którą to przedstawia, by komunikować się z tobą.
My bylibyśmy więcej niż zadowolony, by dawać ciebie bierze próbki od Clarins. Zasugeruję, że zbliżasz się do jakiejś z naszej lady Clarins i upewniam się, by rozmawiać z jednym z naszych Consultants Beauty. Ponieważ to jest naprawdę część naszej usługi do naszych klientów, oni daliby tobie wolną konsultację i stamtąd daliby tobie odpowiednie próbki dostosowane do twoich skórnych potrzeb.
Powinieneś potrzebować więcej pomocy, kontaktują się naszego Agent w twoim kraju w:
Optymalny sp Distribution ZOO
02-822 Warszawa
Ul Poleski 21
Telefon : 00 48 22 545 13 00 (8804)
Faks : 00 48 22 545 14
Z poważaniem ,
Michele Lagne
Paryż Clarins Consumer Relations"
A z tego co rozumiem, to ów firma, pragnie byś sie skonsultowała u ich przedstawicieli i oni ci dadza próbki! IMO o to chodzi
|
|
|